Πολιτιστικά

Ρεσιτάλ λυρικού τραγουδιού Liederabend

Το πολιτιστικό σωματείο ANACREΩΝ συνδιοργανώνει με τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και την στήριξη του ιδρύματος Εμμ. και Μαίρης Σταματίου το πρώτο από μια σειρά ρεσιτάλ λυρικού τραγουδιού Liederabend. Tο Σάββατο 2 Νοεμβρίου, στις 19:00, στην Νέα Πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου με την ευγενική παραχώρηση του χώρου από το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης.

Με σολίστ τον κόντρα τενόρο Σταμάτη Παυλούς και την Ματίνα Μακέστα στο πιάνο, το φιλόμουσο κοινό της Ρόδου θα απολαύσει ένα αριστούργημα του γερμανικού ρομαντισμού, τον κύκλο τραγουδιών “O έρωτας του ποιητή”, σε ποίηση του Heinrich Heine και μουσική του Robert Schumann. Στην απαγγελία των ποιημάτων, ο Σπύρος Στογιάννης.  Στο πρώτο μέρος της συναυλίας θα παρουσιαστεί επίσης ένα ανθολόγιο ιταλικών τραγουδιών των Bellini, Giordani, Beethoven, Schubert και Mozart.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και σας προσκαλούμε να ταξιδέψετε στην ποίηση και τη μουσική του 19 αιώνα. Ευχαριστούμε θερμά το Ροδίων Παιδεία και το χορηγό επικοινωνίας, το Ραδιόφωνο Λυχνάρι.

Εκ μέρους του του Δ.Σ. του σωματείου ANACREΩΝ

Μιχάλης Παυλούς

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου