ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εκατοντάδες αθλητές στο Κύπελλο Νοτίου Αιγαίου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Το σαβ­βα­το­κύ­ριακο 26  και 27 Οκτω­βρίου θα διε­ξα­χθεί στο κλειστό Γυμνα­στή­ριο Ρόδου “Βενε­τό­κλειο” το κύπελλο Taekwondo Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου. Στη διορ­γά­νωση αυτή θα συμ­με­τά­σχουν 300 περίπου αθλητές και αθλή­τριες από συλ­λό­γους, από 7 νησιά και συγκε­κρι­μένα από τη Ρόδο, την Κω, την Κάλυμνο, την Πάτμο, τη Νίσυρο, την Τήνο και τη Σύρο.

Το τουρ­νουά είναι συν­διορ­γά­νωση του Γ.Α.Ο. TAE KWON DO Ρόδου της Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δημο­τι­κού Οργα­νι­σμού Πολι­τι­σμού -Αθλητισμού Ρόδου (ΔΟΠΑΡ) και τελεί υπό την αιγίδα της Ελλη­νι­κής Ομο­σπον­δίας Taekwondo (ΕΛ.Ο.Τ)

Στους αγώνες θα χρη­σι­μο­ποι­η­θεί το και­νού­ριο σύστημα ηλε­κτρο­νι­κών θωράκων, ενώ χορηγοί είναι η Blue Star Ferries, το εστια­τό­ριο Carne της Ρόδου και η καφε­τέ­ρια Dali στη Ρόδο.

Ώρα έναρξης: 09:00, είσοδος ελεύ­θερη.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.