Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Το ποινολόγιο του τοπικού

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν στις ποινές των ποδοσφαιριστών και στις κλήσεις σε απολογία.
Αναλυτικά:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Διαγόρας Βατίου- Φοίβος Κρεμαστής στις 12/10 (5η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Διαγόρα Βατίου, Ε. Καραγιάννη ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. IΙΙ του Π.Κ.).
Α.Ε.Ρ.Α.- Ποσειδώνας Καρπάθου στις 12/10 ( (5η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα Καρπάθου, Μ. Αναγνωστόπουλο ποινή μίας αγωνιστικής για βίαιο μαρκάρισμα σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή με κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. IV του Π.Κ.).
Ιππότες- Εθνικός Αρχίπολης στις 13/10 ( Κύπελλο)
Στον ποδοσφαιριστή των Ιπποτών, Γ. Τσομάνι ποινή μιας αγωνιστικής για ανάρμοστη διαγωγή στον διαιτητή (διαμαρτυρία), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. I του Π.Κ.).
Κλήση προς απολογία
Σύμφωνα με τις περιγραφές των Αξιωματούχων αγώνων, καλούνται για παραβάσεις των άρθρων του Π.Κ. σε εγγραφή απολογία μέχρι την Τετάρτη 23/10/2019 και ώρα 16:00 στα γραφεία της ΕΠΣΔ τα κάτωθι φυσικά και νομικά πρόσωπα.
Διαγόρας Βατίου- Φοίβος Κρεμαστής στις 12/10 (5η αγωνιστική)
Το σωματείο του Διαγόρα Βατίου και ο αναγραφόμενος στο Φ.Α., Ι. Καραγιάννης- εκπρόσωπος, σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον διαιτητή, επί παραβάσεων των άρθρων 1,2,3,5,6,11 του Πειθαρχικού Κώδικα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου