Μπορεί η προετοιμασία του Ηρακλή Μαριτσών για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας να βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του συλλόγου πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Το «παρών» στον αγιασμό έδωσαν ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Νικολής, ο νέος πρόεδρος της κοινότητας Μαριτσών Γιώργος Παπαδημήτρης και φυσικά οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης του Ηρακλή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Ηρακλή Μαριτσών παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου αθλητισμού της περιφέρειας Δωδεκανήσου, Νίκου Νικολή και του νέου προέδρου της Κοινότητας Μαριτσών, Γεωργίου Παπαδημήτρη».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε



.gif)













