Αθλητικά

Σταμάτης Μαργέλλος: «Γιατί τόση αδιαφορία για την Ασπίδα;»

Με ανακοίνωσή του ο Σταμάτης Μαργέλλος τοποθετήθηκε για όλα όσα συμβαίνουν στο τελευταίο διάστημα στην ομάδα της Ασπίδας Σαλάκου, την οποία υπηρέτησε για 5 χρόνια ως προπονητής, η οποία… βαδίζει για διοίκηση Πρωτοδικείου.
Αναλυτικά:
«Είναι θέμα όχι μόνο αθλητικό, αλλά και κοινωνικό. Θέμα ζωής για το χωριό της Σαλάκου και της ομάδας του, στην οποία ήμουν προπονητής συνολικά 5 χρόνια.
Δεν βρίσκονται παράγοντες να κατεβάσουν την ομάδα ούτε στην Γ’ Κατηγορία.
Στεναχωριέμαι για το πώς κατάντησε αυτή η ομάδα. Εάν ο Απόλλωνας Απολλώνων είναι η ψυχή μου και το αίμα μου, η Ασπίδα Σαλάκου είναι ο έρωτάς μου.
Πού είναι ο Στέργος Αγγουράς, που είναι ο Γιάννης ο Αγρέλλης, πού είναι ο Γιώργος ο Αγρέλλης, πού είναι ο Αλέκος Καϊμαξής, πού είναι ο Στέργος Παπαθεοδώρου, πού είναι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, ο Γιώργος Καρασάββας, ο Παναγιώτης Εγγλέζος, ο Μάκης Ευθυμίου, ο Αντώνης Πολυχρόνης, ο Λάλος ο Πολυχρόνης, ο Μανώλης Πεταυράκης, ο Γιώργος και ο Βαλάντης Πεταυράκης και όλοι οι άλλοι;
Γιατί τόση αδιαφορία για την ομάδα τού χωριού τους, είναι δυνατόν να βάζουν τα προσωπικά τους πάνω από την ομάδα;
Το δεν έχω χρόνο και με πνίγουν οι δουλειές είναι φθηνές δικαιολογίες. Ας βρείτε λίγο χρόνο.
Θα ήθελα πάρα πολύ όλοι αυτοί να μαζευτούν όπως και οι παλιοί παράγοντες για να βρουν μία λύση. Είναι ντροπή για την ομάδα να πάει στο Πρωτοδικείο.
Με όλο το σεβασμό,
Σταμάτιος Ι. Μαργέλλος».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου