Αθλητικά

Ηρακλής Μαριτσών: Απέκτησε Κουφάλη, εξετάζει Μπιταξή

Στην απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή προχώρησε ο Ηρακλής Μαριτσών, ενισχύοντας κι άλλο το έμψυχο δυναμικό του για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Το συγκρότημα του Κώστα Πάττα απέκτησε τον τερματοφύλακα Γιώργο Κουφάλη που στα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλυθιών.
Οι Μαριτσενοί βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με τον αθλητή εδώ και αρκετές ημέρες και τελικά οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμφωνία, με τον Κούφαλη να υπογράφει την ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό του Ηρακλή.
Από εκεί και πέρα οι «πράσινοι» των Μαριτσών εξετάζουν σοβαρά την απόκτηση του μέσου Βαγγέλη Μπιταξή, ο οποίος διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες της χώρας μας, καθώς μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Ο.Φ.Ιεράπετρας, Τριγλία Ραφήνας, Σπάρτη, Ιωνικό, Ατρόμητο Πειραιά και Πανηλειακό.
Ο 28χρονος μέσος βρίσκεται στο νησί μας για να εκτίσει την στρατιωτική του θητεία και συμμετείχε στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου ανάμεσα στον Ηρακλή και την Α.Ε. Κατταβιάς.
Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι σε εξέλιξη και οι άνθρωποι του Ηρακλή είναι αποφασισμένοι να κάνουν την υπέρβαση για να ενισχύσουν σημαντικά το έμψυχο δυναμικό τους με τον Μπιταξή, προκειμένου ο έμπειρος μέσος να αποτελέσει το… κερασάκι στην τούρτα των μετεγγραφών του συλλόγου.
Επιστροφές και απουσίες
Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μαριτσών, έπειτα από το φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου με την Α.Ε. Κατταβιάς και το ρεπό της Κυριακής, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.
Το πρόγραμμα διεξήχθη στο γήπεδο του συλλόγου, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης.
Ο Κώστας Πάττας δεν είχε στην διάθεσή του τον Γιώργο Σκόρπο λόγω οικογενειακών υποθέσεων και τους Στέργιο Κυπριώτη και Στέργο Χατζηκοσμά που ταλαιπωρούται από ενοχλήσεις, με τον δεύτερο να υποβάλλεται σε μαγνητική τομογραφία μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Από την άλλη, σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας επέστρεψε χθες ο Κώστας Παπακωνσταντής, ενώ σήμερα αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις ο Γιώργος Μπιλιάς.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου ο Ηρακλής θα διοργανώσει την «γιορτή του τσοπάνη», ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του τουρνουά στην μνήμη των Τσαμπίκου Παπαδημήτρη και Μανώλη Βασιλώττου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου