Το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας ο Α.Σ. Ρόδος υποδέχθηκε τον ΓΑΣ Ιάλυσος στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι των «ελαφιών» στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι «πράσινοι» του Νίκου Κουρμπανά επικράτησαν με σκορ 2-1, με τέρματα που σημείωσαν οι Μπίσα και Μίλιτς , δείχνοντας ότι βρίσκονται στον σωστό δρόμο για να παρουσιαστούν κατάλληλα προετοιμασμένοι στις επίσημες υποχρεώσεις τους.
Ο έμπειρος τεχνικός έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς οι αθλητές του εφάρμοσαν πολλά από αυτά που έχουν δουλέψει στις προηγούμενες ημέρες των προπονήσεων, ενώ διαπίστωσε λάθη και αδυναμίες που χρήζουν βελτίωσης.
Ο Κουρμπανάς ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να συνεχίσουν την εντατική δουλειά, με την ίδια διάθεση και να καταβάλουν ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, καθώς η ομάδα έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Α.Σ. Ρόδος βρίσκεται ακόμα στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του.
Από εκεί και πέρα, χθες τα «ελάφια» επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, με το πρόγραμμα να διεξάγεται το απόγευμα, στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής και φυσικής κατάστασης.
Την προπόνηση ακολούθησε και ο Αντώνης Γιόνδης που ενσωματώθηκε στην προετοιμασία, με τον υψηλόσωμο επιθετικό να προπονείται ατομικά και το πρωί, προκειμένου να καλύψει το χαμένος έδαφος.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, ενώ την Τετάρτη ο Α.Σ. Ρόδος θα δώσει το τρίτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, καθώς θα αντιμετωπίσει στις 18:00 στο γήπεδο Αρχαγγέλου τον τοπικό Άρη.
Στην διοίκηση ο Δημήτρης Αντώνογλου
Την διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου του, με την είσοδο του δικηγόρου Δημήτρη Αντώνογλου, ανακοίνωσε ο Α.Σ. Ρόδος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Α.Σ Ρόδος καλωσορίζει στις τάξεις της, το δικηγόρο Δημήτρη Αντώνογλου. Ευχόμαστε καλή συνεργασία και να βοηθήσει την Ρόδο μας, για να πετύχει τους στόχους της».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ