Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο μήνυμα του Βάιου Καλοπήτα

Βάιος Καλοπήτας

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους Δωδεκανήσιους συμπατριώτες μας για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, στην εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

Η παράταξή μας στα Δωδεκάνησα κατέγραψε διψήφια ποσοστά, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να διατηρήσουμε την έδρα.

Δεν χρειάζεται όμως να απογοητευόμαστε. Ενας μεγάλος κύκλος της πολιτικής ζωής της παράταξής μας και του τόπου κλείνει, αλλά ανοίγει ένας νέος, με νέες κοινωνικές αναφορές, με νέες δυνάμεις, με νέες ιδέες.

Συνεχίζουμε με την αγάπη και την εκτίμηση που εισπράξαμε από τον κόσμο.

Συνεχίζουμε με αυτούς που θέλουν να «πράξουν» και όχι να «γίνουν».

Σας ευχαριστώ.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.