Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Προσεχώς… επιστροφή ποδοσφαιριστή

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», στην ομάδα του Α.Σ. Ρόδος αναμένεται να επιστρέψει ένας ποδοσφαιριστής, προκειμένου να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Ο ποδοσφαιριστής που διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες της χώρας μας, φόρεσε την φανέλα των «ελαφιών» στην περασμένη σεζόν και είχε σταματήσει από το ρόστερ, καθώς τα … τσούγκρισε με την προηγούμενη διοίκηση.
Οι άνθρωποι των «πρασίνων» τον προσέγγισαν, προκειμένου να επιστρέψει στις τάξεις του συλλόγου, με τις συζητήσεις των δύο πλευρών να βρίσκονται στην τελική ευθεία. Οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στο νησί μας, με τις εξελίξεις να αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Από εκεί και πέρα, μετά την εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-0 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο την ΑΕΡΑ, τα «ελάφια» έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Καλυθιών στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, στο οποίο θα επιδιώξουν να προσθέσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στη συλλογή τους.
Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν χθες στο βοηθητικό του δημοτικού σταδίου, με τον Θανάση Δέδε να χωρίζει σε δύο γκρουπ τους ποδοσφαιριστές του.
Στο πρώτο γκρουπ ήταν όσοι αθλητές αγωνίστηκαν στο εξ αναβολής παιχνίδι της Τετάρτης, εκτελώντας ασκήσεις αποθεραπείας και χαλάρωμα, ενώ στο δεύτερο γκρουπ ήταν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν σε εντατικούς ρυθμούς.
Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν και σήμερα, με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι στις τάξεις του Α.Σ. Ρόδος δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών και όλοι είναι στην διάθεση του Θανάση Δέδε για να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Καλυθιών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου