«Ξέρουμε με ποιον παίζουμε»!

Αναγνωρίζοντας τη δυναμική του Ολυμπιακού και έχοντας επίγνωση της κατάστασης του αυριανού αγώνα, εμφανίστηκαν με δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. ο τεχνικός της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός Μηνάς Γκέκος και ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Καλαϊτζής. Αμφότεροι ανέφεραν ότι στόχος των «θαλασσί» είναι να αποκομίσουν αγωνιστικά οφέλη και να παλέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο στο «Βενετόκλειο». Μάλιστα κάλεσαν το φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό «παρών» και να απολαύσει από κοντά τον Κολοσσό ΒΑΠ με αντίπαλο τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης Ολυμπιακό.
Αρχικά ο Μηνάς Γκέκος τόνισε: «Ξέρουμε πολύ καλά με ποιον παίζουμε. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδας, πρωταθλητής Ευρώπης και έχει τελείως διαφορετικούς στόχους από μας. Είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις και τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς θέλουμε να πάρουμε ότι μας αναλογεί από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα, που διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ. Θέλουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας, να γεμίσει το γήπεδο και να απολαύσει ένα ωραίο παιχνίδι».
Ο αρχηγός της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός Γιώργος Καλαϊτζής υποστήριξε από την πλευρά του: «Η δική μας ομάδα θα πρέπει να χειριστεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα αγωνιστικά κέρδη. Εκ των πραγμάτων η διαφορά ποιότητας και δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη και από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι θα είναι καλό για το φίλαθλο κοινό της Ρόδου να έρθει την ομάδα μας απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης, που διανύει μία εξαιρετική περίοδο. Είναι ευκαιρία να μας συμπαρασταθούν και να παρακολουθήσουν ένα καλό παιχνίδι».