Τοπικές Ειδήσεις

Yποκριτική η πρόταση Καρίκη

Το πόσο υποκριτική είναι η πρόταση Καρίκη φαίνεται από το ύφος των δηλώσεων που τη συνοδεύουν.

Από τη μία μιλάει για την ανάγκη πολιτισμένου διαλόγου και από την άλλη επιτίθεται με προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς εναντίον άλλων υποψηφίων.

Αυτό είναι άραγε το ύφος των δημόσιων συζητήσεων που προτείνει;

Να μαζεύονται οι υποψήφιοι σε  δημόσιες ανοιχτές συζητήσεις για να βρίζει ο ένας τον άλλο;

Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί πανικοβλήθηκαν από την δυναμική της υποψηφιότητας Καμπουράκη. Και πάνω στον πανικό τους κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος, αγαπητέ Στράτο…

Σε ό,τι αφορά τον κ. Καμπουράκη και το πώς βλέπει την αναμέτρηση τα είπε όλα στην ομιλία του. “Δεν μπαίνω σε αυτό τον αγώνα, για να ασχοληθώ με τις μικρότητες και την παραπολιτική. Η κριτική μου προς όλους, θα είναι πάντα πολιτική. Δεν θα με ακούσετε, ούτε να απαντάω στη λάσπη με λάσπη, ούτε να διχάζω, ούτε να ρίχνω το επίπεδο, της εκλογικής αντιπαράθεσης. Γι’ αυτό και όταν οι εκλογές τελειώσουν, θα αναζητήσω, τις μεγαλύτερες δυνατές συγκλίσεις και συνεργασίες, προκειμένου ο τόπος μας, να προχωρήσει μπροστά”.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου