Τοπικές Ειδήσεις

Eθελοντική Αιμοδοσία από το Σωματείο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων

900

Το Σωματείο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Β΄Βάθμιας Εκπ/σης Δωδ/σου με αφορμή την ημέρα των Τριών Ιεραρχών και στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς, πραγματοποιεί εθελοντική Αιμοδοσία και για όσους θελήσουν δειγματοληψία για δότες μυελού των οστών (τα δείγματα λαμβάνονται με απλό σάλιο σε μπατονέτα) την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου και ώρα 10:00-13:00 στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού  Νοσοκομείου Ρόδου.

Θεωρούμε ότι είναι μια Ανθρώπινη πράξη η οποία έχει ανεκτίμητη αξία, αφού το αίμα δεν αγοράζεται, ενώ ο δότης του μυελού των οστών μπορεί να σώσει μια Ζωή! Παράλληλα, καλλιεργούμε ύψιστες αξίες μίμησης και εθελοντισμού στους μαθητές, οι οποίοι αποτελούν τους πολίτες της αυριανής κοινωνίας.

 

 

 

 

 

Ο Γραμματέας                                                                Ο Πρόεδρος

 

Κώστας Κωλέτσης                                                   Αθανάσιος Βυρίνης

 

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.