Τοπικές Ειδήσεις

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών στο Ε.Κ.Ρ.

Μεγάλη χαρά έδωσε στο Σύλλογό μας, η απονομή τιμητικής πλακέτας την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, στο Εργατοϋπαλληληλικό Κέντρο, στον Πρέοδρό μας Φιλήμονα Νικολάου.
Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Ρ. Σάββα Χατζησάββα, γι’ αυτή την ευγενική χειρονομία, που αντανακλά σε όλους τους αφανείς ήρωες εθελοντές της αιμοδοσίας.
Υποσχόμεθα ότι θα τιμήσουμε αυτή την διάκριση και θα αυξήσουμε ακόμη περισσότερο την προσπάθειά μας, για να έχουμε περισσότερους εθελοντές αιμοδότες.
Συγχαρητήρια θερμά και στους άλλου τιμωμένους, τον Πρόεδρο Μιχάλη Κόκκινο και την Πρόεδρο της ΕΥΘΥΤΑ Ελένη Καρύδη, για την παρουσία δράση τους.
Ευχόμαστε, όλο το διοιητικό συμβούλιο του Ε.Κ.Ρ. και την νέα χρονιά να έχει το ίδιο πάθος και την ίδια δυναμική υπερασπίζοντας τα δίκαια των εργαζομένων.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου