Την επίσκεψη του προέδρου κ. Μέντου Ζωάννου δέχθηκαν χθες στην προπόνηση οι παίκτες του Διαγόρα. Ο πρόεδρος του «γηραιού», πριν την έναρξη της είχε την ευκαιρία να τους μιλήσεις τα αποδυτήρια με αφορμή το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟ Νικολακάκη. Ο κ. Ζωάννου τόνισε στους παίκτες την σοβαρότητα του παιχνιδιού και χαρακτηριστικά τους είπε πως «δεν έχουμε άλλα περιθώρια ήττας. Όλοι θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό και να συμβάλλετε στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Όταν δεν κερδίζουμε τα εντός έδρας παιχνίδι, τότε τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ δύσκολα»
Η προπόνηση που ακολούθησε, κύλησε σε χαλαρούς ρυθμούς μιας και ήταν και η τελευταία πριν από το αυριανό παιχνίδι. Συμμετείχαν όλοι οι παίκτες στους κανονικούς ρυθμούς, με εξαίρεση τον Πατούχο βέβαια ο οποίος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Ο ΑΠΟ Νικολακάκης
Χωρίς δυο ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει ο ΑΠΟ Νικολακάκης στο νησί μας. Συγκεκριμένα, οι Μανώλης Μοντέρο και Μάκης Μήλας δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο πρώτος υπέστη στην προπόνηση της Τετάρτης εξάρθρωση ωμοπλάτης και τέθηκε νοκ-αουτ, ενώ ο δεύτερος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το διάστρεμμα που «κληρονόμησε» στον αγώνα με τον ΑΟ Δικαίου. Αντιθέτως, ο Γιώργος Μουράτογλου αποθεραπεύτηκε πλήρως και θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή Κώστα Βρεττού.
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/episkepsi-proedrou/













