ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυγενάκης για Ντογιάκο: Η κυβέρνηση να στηρίξει την ΕΛΑΣ και να συλλάβει τους ενόχους

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

«Τέτοιες ενέρ­γειες θέτουν υπό αμφι­σβή­τηση την ύπαρξη του κράτους δικαίου, πλήτ­τουν τη Δημο­κρα­τία, τη Δικαιο­σύνη και το αίσθημα ασφά­λειας των πολιτών», ανα­φέ­ρει μεταξύ άλλων ο γραμ­μα­τέας της ΝΔ.

«Η τρο­μο­κρα­τική επίθεση κατά του Αντει­σαγ­γε­λέα του Αρείου Πάγου κ. Ισί­δω­ρου Ντο­γιά­κου, δείχνει πως η ανοχή της Κυβέρ­νη­σης απέ­να­ντι στη γενι­κευ­μένη βία και ανομία που επι­κρα­τεί στην κοι­νω­νία, καθώς και στις συλ­λο­γι­κό­τη­τες που τις εκφρά­ζουν, οδηγεί σε ακραίες κατα­στά­σεις», δήλωσε ο γρσμ­μα­τέας της ΝΔ Λευ­τέ­ρης Αυγε­νά­κης.

Οπως ανα­φέ­ρει ο κ. Αυγε­νά­κης, «τραγική ειρω­νεία απο­τε­λεί το γεγονός πως μόλις χθες το νούμερο δύο του Υπουρ­γείου Προ­στα­σίας του Πολίτη υπε­ρα­μυ­νό­ταν παρα­βα­τι­κών έναντι αστυ­νο­μι­κών, συγ­χέ­ο­ντας τον ρόλο της και δρώντας ως «Υπουρ­γός Προ­στα­σίας του Ρου­βί­κωνα».

Τέτοιες ενέρ­γειες θέτουν υπό αμφι­σβή­τηση την ύπαρξη του κράτους δικαίου, πλήτ­τουν τη Δημο­κρα­τία, τη Δικαιο­σύνη και το αίσθημα ασφά­λειας των πολιτών.

Ως ΝΔ επι­ση­μαί­νουμε πως δεν θα επι­τρέ­ψουμε τίποτα και κανείς να αμφι­σβη­τή­σει τους πυλώνες του δημο­κρα­τι­κού μας πολι­τεύ­μα­τος.

Η Κυβέρ­νηση οφείλει να στη­ρί­ξει το έργο της ΕΛ.ΑΣ. και να προβεί άμεσα στις απα­ραί­τη­τες ενέρ­γειες για την πλήρη δια­λεύ­κανση της υπό­θε­σης και την σύλληψη των ενόχων».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.