Πήρε τον Πατούχο

Ο Σταμάτης Πατούχος είναι η επόμενη μετεγγραφική κίνηση του Διαγόρα. Ο παίκτης που είναι γνώριμος στο φίλαθλο κοινό του νησιού μας από το περσινό του πέρασμα στην ομάδα της Ρόδου, συμφώνησε στην πρόταση που του έγινε και υπέγραψε το νέο του δελτίο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους». Ο Πατούχος συμμετέχει πλέον στις προπονήσεις της ομάδας. Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί το 1991 και αγωνίζεται ως ακραίος οπισθοφύλακας. Εκτός από τη Ρόδο είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στη Ν. Καλλιθέα και τον Σαρωνικό Αίγινας
«Δοκιμάζεται» ο Κωνσταντινίδης
Στο μεταξύ ο Μίκι Τσίρκοβιτς περνάει από ακτινογραφία τον Γιώργο Κωνσταντινίδη ο οποίος είναι πιθανό να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας. Ο παίκτης είναι 19 ετών και την πρόσφατη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του Αίαντα Σαλαμίνας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Ατρομήτου και μπορεί να παίξει και στόπερ αλλά και αμυντικό χάφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι την αγωνιστική περίοδο 2009 – 2010 είχε περάσει από την προεπιλογή της Εθνικής ομάδας Παίδων της χώρας μας. Ο κ. Τσίρκοβιτς θέλει να τον δει σε μερικές προπονήσεις πριν αποφασίσει οριστικά για το αν θα ανάψει το «πράσινο φως» για την απόκτηση του.
Προπόνηση στο «βοηθητικό»
Κατά τα άλλα, η προετοιμασία των παικτών συνεχίστηκε κανονικά, με προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε για μια ακόμα φορά στο βοηθητικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της πόλης μας. Όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρών, καθώς δεν έχει προκύψει κανένα σοβαρό πρόβλημα από το προχθεσινό παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Παστίδας.