Αθλητικά

Δεύτερος αντίπαλος η Καρδίτσα

Τον φιλόδοξο (αγωνίζεται στην Α2) Α.Σ. Καρδίτσας θα αντιμετωπίσει σήμερα (18:00) στο κλειστό γυμναστήριο του Μουζακίου, ο Κολοσσός. Πρόκειται για το δεύτερο φιλικό τεστ των «θαλασσί» μετά τη νίκη με 80-62 κόντρα στον Ερμή Αγιάς. Λογικά στη σημερινή αναμέτρηση θα παίξει και ο Δημήτρης Μαυροειδής, που είχε ενοχλήσεις στη μέση του, ενώ ο Νίκος Βετούλας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Παρά την κούραση από τις διπλές προπονήσεις, οι «θαλασσί» ανεβάζουν στροφές, αφού αυτό το διάστημα θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό για το «χτίσιμο» του νέου Κολοσσού. Οι Ροδίτες θα δώσουν στο ίδιο γήπεδο το τρίτο τους φιλικό παιχνίδι με τον Άρη (το προσεχές Σάββατο) και στη συνέχεια θα ανηφορίσουν στη Θεσσαλονίκη για να πάρουν μέρος στα «Μαυροσκούφεια». Προς το παρόν, ο Νίκος Βετούλας και ο Στάθης Νεραντζάκης δουλεύουν σκληρά, προκειμένου να ετοιμάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Να θυμίσουμε ότι στις 3 Οκτωβρίου ο Κολοσσός θα υποδεχθεί τον Γ.Σ. Λαυρίου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, για τη φάση των «16» στο κύπελλο Ελλάδας.
ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ
Με νίκη ξεκίνησε τις… φιλικές του υποχρεώσεις ο Κολοσσός, ο οποίος κέρδισε με 80-62 στο Μουζάκι τον Ερμή Αγιάς. Στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου δεν αγωνίστηκε μόνο ο Δημήτρης Μαυροειδής και ο χρόνος μοιράστηκε μεταξύ όλων των αθλητών. Ο Κολοσσός δυσκολεύτηκε αρκετά στο α’ ημίχρονο, με τα πόδια και τα χέρια των παικτών να είναι βαριά από την προετοιμασία. Στο β ημίχρονο, οι «θαλασσί» δεν σήκωσαν το… πόδι από το γκάζι, με αποτέλεσμα να κλείσουν το τρίτο δεκάλεπτο με διψήφια διαφορά (67-54). Στην τέταρτη περίοδο, η ομάδα του Νίκου Βετούλα έσφιξε και την άμυνά της και έτσι η νίκη ήρθε με το τελικό 80-62 και πρώτους σκόρερ τους Άσκα και Μπράουνινγκ.
Τα δεκάλεπτα: 22-17, 43-37(ημ.), 67-54, 80-62
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Βετούλας): Μπράουνινγκ 15(2), Ντουρέν 9, Κέμπτον 12(2), Άσκα 19(2), Δημάκος 5(1), Γεωργαλλής, Ντιγκς 9(1), Μπιλλής 3, Αγγελάκος 4, Γεωργάκης 1, Παπαδάκης 3(1), Μιροσάβιτς.
ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ
Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels, ευχαριστεί θερμά τον όμιλο Electra Hotels and Resorts και τη διοίκηση του ξενοδοχείου για την συνεχή χορηγική υποστήριξή τους. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γενικό Διευθυντή κ. Λεωνίδα Λάμαρη και σε όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου Electra Palace Rhodes για την ζεστή τους φιλοξενία και τις άψογες υπηρεσίες που προσέφεραν στους αθλητές και προπονητές της ομάδας μας καθ’ όλη την διάρκεια της διαμονής τους. Η στήριξή τους για ακόμα μία χρονιά ήταν πολύ σημαντική για το ξεκίνημα της ομάδας μας, δίνοντας μας την δύναμη να συνεχίσουμε και φέτος τον αγώνα μας προς την κορυφή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου