ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαγόρας: Αύριο η συνάντηση με τους γονείς

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Με ανα­κοί­νω­ση που εξέ­δω­σε ο Δια­γό­ρας, υπεν­θύ­μι­σε ότι αύριο στις 18:00 στα γρα­φεία του θα γίνει η συ­νά­ντη­ση- ενη­μέ­ρω­ση με τους γο­νείς των πο­δο­σφαι­ρι­στών των τμη­μά­των Προ­παί­δων και Παί­δων.

Ανα­λυ­τι­κά:

«Κα­λού­νται, αύριο Πέμ­πτη 06 Σε­πτεμ­βρί­ου 2018 και ώρα 18:00 στα γρα­φεία του Γ.Σ. Δια­γό­ρας (πλα­τεία Δια­γό­ρα 1, Ρόδος), οι γο­νείς και οι αθλη­τές των τμη­μά­των: Προ­παί­δων (γεν.2007-2008) και Παί­δων (γεν. 2005-2006), για συ­νά­ντη­ση κι ενη­μέ­ρω­ση από τους υπεύ­θυ­νους και προ­πο­νη­τές.

Όσοι γο­νείς επι­θυ­μούν να εντά­ξουν τα παι­διά τους στη με­γα­λύ­τε­ρη πο­δο­σφαι­ρι­κή οι­κο­γέ­νεια του νη­σιού της Ρόδου, μπο­ρούν να επι­κοι­νω­νούν για πλη­ρο­φο­ρί­ες στα τη­λέ­φω­να: 2241028577 και 6946524565 (κα Κων­στα­ντί­να Γε­ωρ­γαλ­λή, σε ώρες γρα­φεί­ου)».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.