ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρακλής Μαριτσών: Δυσκολεύει η μετεγγραφή

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ

Όπως είχε απο­κα­λύ­ψει η «δσπορ», οι άν­θρω­ποι του Ηρα­κλή Μα­ρι­τσών, έχο­ντας και την σύμ­φω­νη γνώμη του προ­πο­νη­τή Κώστα Πάττα, είχαν απο­φα­σί­σει να ενι­σχύ­σουν κι άλλο το έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό τους ενό­ψει του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Οι «πρά­σι­νοι» είχαν εντο­πί­σει μία πολύ καλή πε­ρί­πτω­ση πο­δο­σφαι­ρι­στή που αγω­νί­ζε­ται στην άμυνα και είχαν ξε­κι­νή­σει τις επα­φές μαζί του.

Σύμ­φω­να με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ» , η με­τεγ­γρα­φή του αθλη­τή συ­να­ντά πολ­λές δυ­σκο­λί­ες για την υλο­ποί­η­σή της, καθώς στην διεκ­δί­κη­σή του έχουν εμπλα­κεί κι άλλοι σύλ­λο­γοι.

Ωστό­σο, οι Μα­ρι­τσε­νοί θα συ­νε­χί­σουν τις προ­σπά­θειες από­κτη­σής του, αφού είναι δια­τε­θει­μέ­νοι να εξα­ντλή­σουν τις πι­θα­νό­τη­τες που τους ανα­λο­γούν για να τον εντά­ξουν στο έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό τους, με το όνομα του αθλη­τή να μην έχει διαρ­ρεύ­σει.

Από εκεί και πέρα, στο σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο δεν θα γί­νουν προ­πο­νή­σεις για τους αθλη­τές του Ηρα­κλή, καθώς ο Κώ­στας Πάτ­τας δια­πί­στω­σε ση­μά­δια κό­πω­σης από τις συ­νε­χό­με­νες απαι­τη­τι­κές προ­πο­νή­σεις και απο­φά­σι­σε να τους δώσει δι­ή­με­ρο ρεπό.

Οι Μα­ρι­τσε­νοί θα έχουν την ευ­και­ρία να ξε­κου­ρα­στούν και να γε­μί­σουν τις μπα­τα­ρί­ες τους, έτσι ώστε από αύριο Δευ­τέ­ρα που θα επι­στρέ­ψουν σε κα­νο­νι­κούς ρυθ­μούς προ­ε­τοι­μα­σί­ας να πα­ρου­σια­στούν «φρέ­σκοι».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.