ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ηρακλής Μαριτσών: Δυνατό τεστ με… ΓΑΣ Ιάλυσος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡΙΤΣΩΝ

Το δυ­να­τό­τε­ρο φι­λι­κό παι­χνί­δι στο πλαί­σιο της προ­ε­τοι­μα­σί­ας του για το νέο πρω­τά­θλη­μα της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας, θα δώσει σή­με­ρα ο Ηρα­κλής Μα­ρι­τσών.

Η ομάδα του Κώστα Πάττα θα υπο­δε­χθεί στις 17:45 στο γή­πε­δο Μα­ρι­τσών τον ΓΑΣ Ιά­λυ­σος, με τον έμπει­ρο τε­χνι­κό να ανα­μέ­νε­ται να χρη­σι­μο­ποι­ή­σει όλους τους δια­θέ­σι­μους πο­δο­σφαι­ρι­στές του ( υπάρ­χουν απου­σί­ες λόγω τραυ­μα­τι­σμών και επαγ­γελ­μα­τι­κών υπο­χρε­ώ­σε­ων), προ­κει­μέ­νου να βγά­λει νέα χρή­σι­μα συ­μπε­ρά­σμα­τα για την αγω­νι­στι­κή τους κα­τά­στα­ση.

Ο Πάτ­τας ανα­μέ­νει να δει ση­μά­δια βελ­τί­ω­σης στην ομάδα του σε σχέση με τις προη­γού­με­νες φι­λι­κές ανα­με­τρή­σεις, ανα­γνω­ρί­ζο­ντας βέ­βαια τις δυ­σκο­λί­ες που θα αντι­με­τω­πί­σουν απέ­να­ντι σε ένα σύλ­λο­γο με­γα­λύ­τε­ρης κα­τη­γο­ρί­ας, όπως είναι οι «το­ξο­βό­λοι».

Από εκεί και πέρα, οι Μα­ρι­τσε­νοί θα επι­στρέ­ψουν σε κα­νο­νι­κούς ρυθ­μούς προ­πο­νή­σε­ων της Πέμ­πτη, έτσι ώστε να συ­νε­χί­σουν την προ­ε­τοι­μα­σία τους.

Το «πα­λεύ­ουν» για με­τεγ­γρα­φή

Όπως είχε απο­κα­λύ­ψει η «δσπορ», η διοί­κη­ση του Ηρα­κλή, σε συ­νερ­γα­σία με τον Κώστα Πάττα, εξε­τά­ζει την αγορά προ­κει­μέ­νου να ενι­σχύ­σει κι άλλο το έμ­ψυ­χο δυ­να­μι­κό για το νέο πρω­τά­θλη­μα της Α’ Κα­τη­γο­ρί­ας.

Οι πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ» ανα­φέ­ρουν ότι οι Μα­ρι­τσε­νοί έχουν εντο­πί­σει μία καλή πε­ρί­πτω­ση πο­δο­σφαι­ρι­στή και έχουν ξε­κι­νή­σει τις δια­πραγ­μα­τεύ­σεις για την από­κτη­σή του.

Το όνομα του αθλη­τή δεν έχει διαρ­ρεύ­σει, προ­κει­μέ­νου οι «πρά­σι­νοι» να απο­φύ­γουν εμπλο­κή άλλων συλ­λό­γων στην διεκ­δί­κη­σή του, όμως η «δσπορ» είναι σε θέση να γνω­ρί­ζει ότι πρό­κει­ται για ακραίο με­σο­α­μυ­ντι­κό.

Όπως όλα δεί­χνουν οι εξε­λί­ξεις στην πε­ρί­πτω­σή του, ανα­μέ­νο­νται μέσα στην προ­σε­χή εβδο­μά­δα.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.