Αθλητικά

Φοίβος: Επιστροφή στην καθημερινότητα

Σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της σεζόν 2018-2019, επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Φοίβου μετά από το ρεπό της Τετάρτης.
Οι Κρεμαστενοί αφού ξεκουράστηκαν, στρώθηκαν και πάλι στην δουλειά, με τον προπονητή Σάββα Ορφανίδη να μην τους χαρίζεται, καθώς τους περίμενε στην χθεσινή προπόνηση με… άγριες διαθέσεις.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το απόγευμα στο γήπεδο Κρεμαστής, με τον έμπειρο τεχνικό να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτικής και ενδυνάμωσης, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Το ευχάριστο στο στρατόπεδο του Φοίβου είναι ότι δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και οι ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στις προπονήσεις από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας, εκτός από τον Νίκο Αρφαρά που αναμένεται να έρθει στο νησί μας για να ξεκινήσει προπονήσεις, στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Από εκεί και πέρα, οι Κρεμαστενοί θα προπονηθούν σε εντατικούς ρυθμούς σήμερα και το Σάββατο, ενώ την Κυριακή 19 Αυγούστου θα συμμετέχουν στο μίνι τουρνουά που θα γίνει στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, με αντιπάλους τον Διαγόρα και τον Α.Σ. Ρόδος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου