ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία
Την 09-08-2018 το βράδυ συνε­λή­φθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς της Ο.Π.Κ.Ε., 25χρονος ημε­δα­πός γιατί κατείχε ακα­τέρ­γα­στη κάνναβη βάρους -1,8- γρ. Η ναρ­κω­τική ουσία κατα­σχέ­θηκε.
Την 10-08-2018 το βράδυ εντο­πί­στηκε στην πόλη της Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Του­ρι­στι­κής Αστυ­νο­μίας Ρόδου, 27χρονη ημεδαπή να επαιτεί και αφού προ­σή­χθη, βεβαιώ­θηκε σε βάρος της αντί­στοιχη πται­σμα­τική παρά­βαση.
Την 10-08-2018 το βράδυ συνε­λή­φθη στη Δημο­τική Ενότητα Αφάντου Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Αρχαγ­γέ­λου, 40χρονος ημε­δα­πός γιατί λει­τουρ­γούσε κατά­στημα υγειο­νο­μι­κού ενδια­φέ­ρο­ντος εκπέ­μπο­ντας μουσική πάνω από τα επι­τρε­πό­μενα όρια ήχου.

Την 11-08-2018 το πρωί συνε­λή­φθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Τρο­χαίας Ρόδου, 30χρονος ημε­δα­πός ο οποίος οδη­γούσε ανα­σφά­λι­στή δίκυκλη μοτο­σι­κλέτα υπό την επήρεια μέθης.  
 

 

Την 10-08-2018 το από­γευμα συνε­λή­φθη­σαν στην Κω, από αστυ­νο­μι­κούς τού Τμή­μα­τος Ασφα­λείας Κω, δυο αλλο­δα­ποί ηλικίας 27 και 26 ετών οι οποίοι όπως δια­κρι­βώ­θηκε βρα­δι­νές ώρες της 09-08-2018 απο­πει­ρά­θη­καν να δια­πρά­ξουν κλοπή από κατοι­κία.  

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.