Νέα επίθεση κατά του αντιδημάρχου κ. Μανώλη Σαββή, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του, εξαπέλυσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Δωδ/νήσου (ΟΕΒΕΔ), με ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποίαν αναφέρονται τα εξής:
Δυστυχώς ο κ. Σαββής μας απογοήτευσε και πάλι. Εκεί που περιμέναμε σαν παραγωγικές τάξεις μια συγγνώμη, προσπάθησε να μας κάνει μαθήματα συνδικαλισμού, ατυχή βέβαια.
Μας συμβουλεύει να του κάνουμε προτάσεις για ΔΕΗ και ΤΑΠΑ, (πιθανόν μέσα στη σύγχυση του μπέρδεψε Συλλόγους με Ομοσπονδία και Ομοσπονδία με παρατάξεις). Νομίζει ότι ένα συνδικαλιστικό όργανο έχει αρκετούς πόρους, τεχνικές και νομικές υπηρεσίες και συνεργάζεται με μεγάλα μελετητικά γραφεία.
Παρ’όλα αυτά, εμείς θα του κάνουμε πρόταση:
Τώρα που τα χρήματα θα περισσέψουν από την ΕΤΑΙΡΟΠΡΟΦΥΚΑ και είναι πολλά, να μην μας επιστραφούν, αλλά να διατεθούν για προβολή της ταχύτητας στη λειτουργία της υπηρεσίας που προΐσταται. (όπως έκανε στην περίπτωση της μη αδειοδοτούμενης καντίνας) και έτσι να προσελκύσουμε ξένους επενδυτές.
Όμως στη συνέχεια της συνέντευξής του, διαφημίζοντας την αναποτελεσματικότητά του, δήλωσε ότι τις στρεβλώσεις του ΔΗΦΟΔΩ, που εντόπισε από το 1999 δεν κατάφερε έως σήμερα να τις διορθώσει. Πάλι μας απογοήτευσε.
Ελπίζουμε ότι σε μια νέα του συνέντευξη, που δεν θα είναι σε σύγχυση, να ζητήσει συγγνώμη, πράξη που είναι προσόν πολιτικού ανδρός.
Υ.Γ. Εάν κ. Σαββή, πριν ασχοληθείτε με την πολιτική, πληρώσατε σαν δημόσιος υπάλληλος ΔΗΦΟΔΩ, σας πληροφορούμε ότι δεν είχατε τέτοια υποχρέωση.
Να κάνετε αίτηση επιστροφής ως αχρεωστήτως καταβληθέντα!
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/nea-epithesi-tis-oeved-kata-tou-k-manoli-savvi/













