Αθλητικά

Ο Διαμαντίδης στην Κάλυμνο!

Την απόλυτη αποθέωση γνώρισε χθες στην Κάλυμνο και στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο 3D του ελληνικού μπάσκετ και του Παναθηναϊκού, ο σπουδαίος αυτός αθλητής που έγραψε τη δική του «χρυσή» ιστορία σε ολόκληρη την Ευρώπη, ταξίδεψε στο νησί των «σφουγγαράδων» για λογαριασμό της Ε.Α. Καλύμνου. Ο Διαμαντίδης έδωσε το «παρών» στην τελετή λήξης του τουρνουά 3 on 3, που διοργάνωσε με επιτυχία η Ε.Α. Καλύμνου και είχε μεγάλο προσκεκλημένο τον «βετεράνο» (πια) σούπερ-σταρ του ελληνικού μπάσκετ. Ο Διαμαντίδης ήταν απλός, φιλικός, μίλησε με τα παιδιά, έβγαλε μπόλικες φωτογραφίες, υπέγραψε αυτόγραφα και δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων για την καριέρα του από τα παιδιά που συμμετείχαν στο τουρνουά.
Τον Δημήτρη Διαμαντίδη υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Ε.Α. Καλύμνου Γιάννης Καρδούλιας, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τα παιδιά, οι γονείς τους αλλά και απλοί φίλαθλοι και κάτοικοι του νησιού. Η φιλοξενία για τον σπουδαίο Έλληνας αθλητή, που έστειλε στα ουράνια το ελληνικό μπάσκετ ήταν ζεστή, έτσι όπως άξιζε στην αξία και το ήθος του. Το τουρνουά 3 on 3 της Ε.Α. Καλύμνου ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να τιμάει τα παιδιά και φυσικά να βραβεύεται από το σωματείο του νησιού για τη μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου