ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία
Την 23-06-2018 το μεση­μέρι συνε­λή­φθη στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφά­λειας Ρόδου, 35χρονος αλλο­δα­πός ο οποίος την 22-06-2018 από κοινού με άγνωστο συνεργό αφαί­ρεσε αλκο­ο­λούχα ποτά από επι­χεί­ρηση υπε­ρα­γο­ράς κατα­να­λω­τών προ­ϊ­ό­ντων. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατα­σχέ­θηκε το χρη­μα­τικό ποσό των -605- ευρώ.
Την 23-06-2018 εξι­χνιά­στηκε από το Αστυ­νο­μικό Τμήμα Αρχαγ­γέ­λου κλοπή και σχη­μα­τί­στηκε δικο­γρα­φία σε βάρος 16χρονου ημε­δα­πού ο οποίος από κοινού με δυο αγνώ­στους συνερ­γούς την 22-05-2018 και 08-06-2018 παρα­βί­α­σαν ψυγεία επι­χεί­ρη­σης και αφαί­ρε­σαν ανα­ψυ­κτικά και αλκο­ο­λούχα ποτά αξίας -100- ευρώ.
Την 24-06-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνε­λή­φθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Ρόδου, 22χρονος ημε­δα­πός γιατί λει­τουρ­γούσε κατα­στή­ματα υγειο­νο­μι­κού ενδια­φέ­ρο­ντος εκπέ­μπο­ντας μουσική πάνω από τα επι­τρε­πό­μενα όρια ήχου.
Την 24-06-2018 το μεση­μέρι εντο­πί­σθηκε στην Κρε­μα­στή Ρόδου αλλο­δα­πός να έχει εισέλ­θει παρά­νομα στη χώρα προ­ερ­χό­με­νος από τα τουρ­κικά παράλια. Ενερ­γεί­ται προ­α­νά­κριση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.