ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα 739 ευρώ ο έξτρα φόρος για 700.000 φορολογουμένους

news room 1 λεπτό ανάγνωση
εφορία

Συνο­λικά 2.053.419 φορο­λο­γού­με­νοι έχουν υπο­βά­λει δήλωση στο Taxisnet αριθμός που αντι­στοι­χεί λίγο παρα­πάνω από το 30% των υπό­χρεων, σύμφωνα με τα στοι­χεία της Ανε­ξάρ­τη­της Αρχής Δημο­σίων Εσόδων (ΑΑΔΕ)

Σύμφωνα με την Αρχή, εκκα­θά­ριση έχουν υπο­βλη­θεί 922.521 για το Ε2 και 277.287 για το Ε3.

Το 52,22% των δηλώ­σεων ήτοι 1.072.284 είναι μηδε­νι­κές. Χρε­ω­στι­κές είναι το 34,46% των δηλώ­σεων και ο φόρος που προ­κύ­πτει για τους 707.676 φορο­λο­γού­με­νος είναι 739 ευρώ. Η μέση επι­στροφή για όλους όσοι έχουν πιστω­τική εκκα­θά­ριση το 13,32% του συνόλου είναι 311 ευρώ.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.