Συνεχίζεται η 2η φάση του Παιδικού πρωταθλήματος, καθώς σήμερα θα διεξαχθούν οι δύο αναμετρήσεις στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.
Στις 18:00 στο γήπεδο Καλυθιών ο τοπικός Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει τον ΓΑΣ Ιάλυσος, με διαιτητικό «τρίο» τους Σπάρταλη, Καλκαβούρα και Κουλουρίδη, ενώ στις 19:00 στο γήπεδο του Αγίου Σουλά ο Ευκλής θα φιλοξενήσει το Αρένα, με διαιτητή τον Δουλγέρη και βοηθούς τους Αλεξίου και Δημητριάδη.
Να σημειώσουμε ότι το Αρένα μετράει δύο νίκες στις ισάριθμες αγωνιστικές, από ένα «τρίποντο» έχουν ο Απόλλωνας Καλυθιών και ο Ευκλής, ενώ ο ΓΑΣ Ιάλυσος έχει γνωρίσει δύο ήττες.
Αναλυτικά:
Παιδικό πρωτάθλημα
2η φάση
3η αγωνιστική
Κυριακή
• Καλυθιές 6:00μ.μ.
Απόλλωνας Καλυθιών- ΓΑΣ Ιάλυσος
Διαιτητές: Σπάρταλης, Καλκαβούρας, Κουλουρίδης
• Άγιος Σουλάς 7:00μ.μ.
Ευκλής- Αρένα
Διαιτητές: Δουλγέρης, Αλεξίου, Δημητριάδης
Παιδικό πρωτάθλημα: Πράξη τρίτη
Ακούστε το άρθρο
Dimokratiki AI































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.