ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στάθης Προβατίδης: «Οι στόχοι του Διαγόρα πρέπει να είναι υψηλότεροι»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΔΙΑΓΟΡΑΣ- ΠΕΛΟΠΑΣ (6)

Ο «κά­πτεν» του Δια­γό­ρα, Στά­θης Προ­βα­τί­δης, απο­τέ­λε­σε έναν από τους στυ­λο­βά­τες της πολύ καλής πο­ρεί­ας του «γη­ραιού» στον 6ο όμιλο του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας ( ο σύλ­λο­γος τερ­μά­τι­σε στην 3η θέση).

Ένα από τα πα­ρά­ση­μα του συλ­λό­γου στην αγω­νι­στι­κή πε­ρί­ο­δο 2017-2018 που ολο­κλη­ρώ­θη­κε το σαβ­βα­το­κύ­ρια­κο, είναι ότι ο Δια­γό­ρας είχε την κα­λύ­τε­ρη άμυνα σε όλους τους ομί­λους της Γ’ Εθνι­κής, με τον έμπει­ρο οπι­σθο­φύ­λα­κα να απο­τε­λεί τον κα­θο­δη­γη­τή της.

Ο Στά­θης Προ­βα­τί­δης μί­λη­σε σε γνω­στή αθλη­τι­κή ιστο­σε­λί­δα της Αθή­νας, με­τα­φέ­ρο­ντας τα συ­μπε­ρά­σμα­τά του από την φε­τι­νή σεζόν, δη­λώ­νο­ντας:

«Στό­χος μας απο­τε­λού­σε να ξε­κι­νή­σου­με και να θέ­σου­με την γρή­γο­ρη πα­ρα­μο­νή ως βα­σι­κή προ­τε­ραιό­τη­τα. Το πε­τύ­χα­με αυτό σχε­τι­κά γρή­γο­ρα αν και πι­στεύω ότι οι στό­χοι του Δια­γό­ρα σε αυτή την κα­τη­γο­ρία πρέ­πει να είναι υψη­λό­τε­ροι. Άλ­λω­στε το γε­γο­νός ότι υπάρ­χει μία διοί­κη­ση που σου πα­ρέ­χει τα πάντα, σί­γου­ρα πρέ­πει να σε κάνει να θέ­τεις υψη­λό­τε­ρους στό­χους.

Ο πρό­ε­δρος είναι πάντα δίπλα μας και μας βοη­θά­ει κι αυτό είναι ση­μα­ντι­κό στις μέρες μας, εφό­σον ξέ­ρεις ότι η ομάδα που δου­λεύ­εις, διοι­κη­τι­κά έχει μια στα­θε­ρό­τη­τα».

Σχο­λιά­ζο­ντας ότι ο Δια­γό­ρας είχε την κα­λύ­τε­ρη άμυνα στην κα­τη­γο­ρία, είπε: «Είναι τι­μη­τι­κό διότι δου­λέ­ψα­με σωστά όλοι. Σε μία ομάδα όμως άμυνα κάνει από την επί­θε­ση , οπότε σε αυτό το στα­τι­στι­κό έπαι­ξαν όλοι οι πο­δο­σφαι­ρι­στές ρόλο και όχι μόνο τα πρό­σω­πα που αγω­νι­ζό­μα­στε στην αμυ­ντι­κή γραμ­μή».

Σε ερώ­τη­ση αν επι­θυ­μεί να πα­ρα­μεί­νει στον Δια­γό­ρα, απά­ντη­σε: «Είναι πολύ νωρίς για να σας απα­ντή­σω κάτι τέ­τοιο. Ο Δια­γό­ρας απο­τε­λεί κάτι ξε­χω­ρι­στό για εμένα και έχει ξε­χω­ρι­στή θέση στην καρ­διά μου. Παί­ζουν πολλά ρόλο αφού η οι­κο­γέ­νειά μου μένει στην Αθήνα και είναι τα πράγ­μα­τα λίγο δύ­σκο­λα. Θα δούμε όμως»

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.