Ως γνωστόν ο Παναγιώτης Σπάρταλης ( όπως και ο Σάββας Παφιάκης) αποφάσισε να μην συνεχίσει στην ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που συνέδεσε τα όνομά του με τους «τοξοβόλους» στα τελευταία χρόνια, ευχαρίστησε όλους στον σύλλογο με την ακόλουθη ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
«Ένα πανέμορφο ταξίδι 6 ετών έφτασε στο τέλος του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου και προπονητές που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και σε όλο το χωριό των Τριαντών για την αγάπη και την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια προς το πρόσωπό μου. Σε όλο το συμβούλιο της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και με έκανε να αισθάνομαι σαν να είμαι σπίτι μου. Φεύγω από μια μεγάλη οικογένεια. Εύχομαι ολόψυχα μέσα από την καρδιά μου να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας γιατί το αξίζετε. Παίρνω μαζί μου αμέτρητες χαρές, πολλές κούπες και ελάχιστες λύπες! Θάνο Χατζηστρατή είμαι πολύ χαρούμενος που απέκτησα ένα φίλο σαν εσένα μέσα από την ομάδα. Οι φίλοι που έκανα σε αυτήν την ομάδα είναι αμέτρητοι!
Όσο για σένα Μιχάλη Χατζηνικήτα το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο μπροστά σε όλα αυτά που έκανες για μένα και περάσαμε μαζί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνει η φιλία μας!
Είναι δύσκολη απόφαση για μένα και το ξέρετε. Και επειδή δεν μου αρέσει να λέω ΑΝΤΙΟ θα σας πω ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ».
Όπως έγραψε η «δσπορ» ο Παναγιώτης Σπάρταλης εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», εφόσον αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος σκέφτονται πολύ σοβαρά να του προτείνουν να αναλάβει πόστο στην ομάδα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ