ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο ξενοδοχείο για τον Thomas Cook στην Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Sunprime Hotels

Ένα νέο ξενο­δο­χείο Sunprime μόνο για ενή­λι­κες θα ανοίξει αυτό το καλο­καίρι ο  Thomas Cook στην Κω.

Το 96 δωμα­τίων ξενο­δο­χείο στο Μαρμάρι βρί­σκε­ται σε μικρή από­σταση με τα πόδια από το lifestyle ξενο­δο­χείο Casa Cook Kos που άνοιξε το περα­σμένο καλο­καίρι.

Πολλά από τα δωμάτια του Sunprime θα έχουν ιδιω­τι­κές πισίνες, ενώ κάποια άλλα κοι­νό­χρη­στες.

Σύμφωνα με τον Thomas Cook, το άνοιγμα του ξενο­δο­χείου τον Ιούνιο φανε­ρώ­νει την αλλαγή του νησιού που πλέον ελκύει ένα πιο αρι­στο­κρα­τικό κοινό.

Το 2017 περισ­σό­τε­ρες από τις μισές κρα­τή­σεις που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­καν για το νησί μέσω του ταξι­διω­τι­κού πρά­κτορα αφο­ρού­σαν μόνο ενή­λι­κες. Το ίδιο φαί­νε­ται να επα­να­λαμ­βά­νε­ται το 2018.

«Παρα­τη­ρούμε πως το νησί είναι πολύ δημο­φι­λές στα ζευ­γά­ρια και στις παρέες που ανα­ζη­τούν ιδιαί­τε­ρες δια­κο­πές», δήλωσε εκπρό­σω­πος της εται­ρείας.

Με ποι­κί­λες επι­λο­γές δια­τρο­φής όπως και πρό­γραμμα all-inclusive, το Sunprime Pearl Beach σχε­διά­στηκε από την Βάνα Περνάρη, που ήταν υπεύ­θυνη και για το ξενο­δο­χείο Casa Cook στη Ρόδο.

Η νέα ιδιο­κτη­σία του Thomas Cook θα περι­λαμ­βά­νει γυμνα­στή­ριο, καθώς και εκτε­τα­μένο πρό­γραμμα γυμνα­στι­κής, σπα και δωρεάν wi-fi υψηλής ταχύ­τη­τας.

Η τιμή για διαμονή 7 δια­νυ­κτε­ρεύ­σεων ενός ατόμου με all inclusive πρό­γραμμα δια­τρο­φής ξεκι­νούν από £747 με πτήση από το Gatwick την 1η Οκτω­βρίου.

Το «Sunprime Hotels» είναι ένα από τα επτά ιδιό­κτητα brand ξενο­δο­χείων του Thomas Cook και περι­λαμ­βά­νει 17 ιδιο­κτη­σίες.

.Δια­βά­στε περισ­σό­τερα στο money-tourism.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.