ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20 χρόνια επιτυχίας για τα Κακά Κορίτσια των ερτζιανών

news room 2 λεπτά ανάγνωση
ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ ΚΑΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Με ένα πάρτυ-υπερπαραγωγή που παρέ­πε­μπε σε βραβεία Grammy, με καλό dress code, λαμπε­ρούς καλε­σμέ­νους και την glamorous ατμό­σφαιρα του «Zonars», γιόρ­τα­σαν πριν από λίγες ημέρες τα Κακά Κορί­τσια του ραδιο­φώ­νου, δηλαδή η Μαρία Λεμονιά και η Ελενα Καρα­μί­χα­λου, τα 20 χρόνια ζωής τους στα ερτζιανά. Η κυρίως αίθουσα του αρι­στο­κρα­τι­κού hot spot της πόλης ήταν φωτι­σμένη σαν ντίσκο, ενώ τα ιταλικά αφρώδη Martini κρασιά υπο­δέ­χτη­καν την αφρό­κρεμα της Αθήνας με τον πλέον γευ­στικό αλλά και σικάτο τρόπο. Επι­χει­ρη­μα­τίες, πολι­τι­κοί, άνθρω­ποι της μόδας, της τέχνης, των media και του θεά­μα­τος δεν δίστα­σαν, παρά το κλεί­σιμο του κέντρου της Αθήνας λόγω της επί­σκε­ψης του Ισραη­λι­νού προ­έ­δρου, να σπεύ­σουν για να τους ευχη­θούν και στα… επόμενα 20!

Η δημο­σιο­γρά­φος Ελλη Στάη, η πρώην υπουρ­γός Ολγα Κεφα­λο­γιάννη, η διευ­θύ­ντρια της Εθνικής Πινα­κο­θή­κης Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα, το επι­χει­ρη­μα­τικό ζεύγος Ρόης και Βασίλη Απο­στο­λό­που­λου, η Ιωάννα Λαλα­ούνη, ο ζωγρά­φος Αλέκος Φασια­νός, η Πρέ­σβειρα του Ευ Αγω­νί­ζε­σθε Κατε­ρίνα Πανα­γο­πού­λου, ο Αδωνις Γεωρ­γιά­δης και η Ευγενία Μανω­λί­δου, ο αντι­πρό­ε­δρος της Νέας Δημο­κρα­τίας Κωστής Χατζη­δά­κης, o περι­φε­ρειάρ­χης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζη­μάρ­κος, η Ντόρα Μπα­κο­γιάννη, οι δήμαρ­χοι, Μαρα­θώνα Ηλίας Ψηνάκης και Μυκόνου Κων­στα­ντί­νος Κουκάς, οι σχε­δια­στές μόδας Σήλια Κρι­θα­ριώτη, Βρεττός Βρετ­τά­κος, Βασίλης Ζούλιας, Βασί­λειος Κωστέ­τσος, Γιάννης Τόγκος, οι Τάκης Ζαχα­ρά­τος και Μιμή Ντενίση, καθώς και οι γονείς της Μαίρης Κατράν­τζου, Βλάσσης και Κατε­ρίνα, ήταν μερικοί μόνο από τους καλε­σμέ­νους που αντα­πο­κρί­θη­καν.

Τα γευ­στικά εδέ­σματα που ήταν μια προ­σφορά του ελλη­νι­κού συν­δέ­σμου «Ελλα -δικά μας» επι­με­λή­θηκε ο σεφ του «Zonars», ανοί­γο­ντας ορέξεις και ξεση­κώ­νο­ντας ουρα­νί­σκους. Τρούφες, χαβιάρι και αυγο­τά­ραχο από τα Luxury  Greek Products ξετρέ­λα­ναν τους καλε­σμέ­νους κάνο­ντας κάποιες κυρίες να χαλά­σουν ακόμη και τη δίαιτά τους. Όταν τα δύο κορί­τσια έσβησαν την υπέροχη και πρω­τό­τυπη τούρτα ενός μέτρου Croquembouche, μια πυρα­μίδα από πάμπολλα σου­δά­κια, δημιουρ­γία των δημο­φι­λών «Fresh», το κέφι άναψε για τα καλά. Ακο­λού­θη­σαν μουσική, κου­βέ­ντες, ανταλ­λαγή απόψεων και πάμπολλα Instagram stories. Την ώρα που οι Μαρία Λεμονιά και Ελενα Καρα­μί­χα­λου έσβησαν τα κεράκια τους, πόζαραν στους φωτο­γρά­φους και ευχα­ρί­στη­σαν τον κόσμο που, παρά τις δύσκο­λες συν­θή­κες της ημέρας, πήγε για να τους ευχηθεί. Κατά την έξοδο κάρτες τις οποίες φιλο­τέ­χνησε η εται­ρεία JKevents, όπου επι­με­λή­θηκε τον στο­λι­σμό του χώρου, πλημ­μύ­ρι­σαν από γραπτές ευχές των καλε­σμέ­νων προς τις δύο δημο­φι­λείς radio-περσόνες. Κάθε καλε­σμέ­νος γλυ­κά­θηκε φεύ­γο­ντας με ένα μπι­σκο­τάκι «20 χρόνια Κακά Κορί­τσια» δημιουρ­γία και αυτό των Fresh.

Tα Κακά Κορί­τσια έκλει­σαν την κεφάτη βραδιά με χαμό­γελο και το δικό τους σύνθημα: «Τα Καλά Κορί­τσια είναι από σπίτι, τα Κακά από σπίτι σε σπίτι»!

 

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.