ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΡΑ: Με προσοχή και σωστή διαχείριση για το διπλό

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΕΡΑ

Μακριά από την έδρα της δοκι­μά­ζε­ται η ομάδα της ΑΕΡΑ στο πλαίσιο της 15ης και τελευ­ταίας αγω­νι­στι­κής του πρώτου γύρου του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ Κατη­γο­ρίας, καθώς σήμερα στις 14:45 θα φιλο­ξε­νη­θεί στις εγκα­τα­στά­σεις του Κορα­κό­νε­ρου από την Α.Ε. Κατ­τα­βιάς.

Οι Αφα­ντε­νοί στο­χεύ­ουν στην κατά­κτηση των τριών βαθμών της νίκης, για να παρα­μεί­νουν στην υψηλές θέσεις της βαθ­μο­λο­γίας, δια­τη­ρώ­ντας την επαφή τους με την κορυφή.

Ανα­σταλ­τικό παρά­γο­ντα για τους φιλο­ξε­νού­με­νους απο­τε­λεί η κούραση, καθώς ο σύλ­λο­γος την Τετάρτη αγω­νί­στηκε για τον θεσμό του Κυπέλ­λου Δωδε­κα­νή­σου, γι’ αυτό και ο προ­πο­νη­τής Βαγ­γέ­λης Χοσάδας ζήτησε από τους ποδο­σφαι­ρι­στές του μεγάλη προσοχή και σωστή δια­χεί­ριση της ανα­μέ­τρη­σης για να οδη­γη­θούν στον «τρί­πο­ντο».

Φυσικά ο έμπει­ρος τεχνι­κός και όλοι στο στρα­τό­πεδο της ΑΕΡΑ, γνω­ρί­ζουν ότι το παι­χνίδι είναι αρκετά δύσκολο αφού η Α.Ε. Κατ­τα­βιάς παρου­σιά­ζε­ται πολύ αντα­γω­νι­στική όταν αγω­νί­ζε­ται στην έδρα της.

Πάντως το ευχά­ρι­στο για τον Χοσάδα είναι ότι εκτός από το τελευ­ταίο μετεγ­γρα­φικό από­κτημα Νίκο Χάλαρη που ανα­μέ­νε­ται να ενσω­μα­τω­θεί στις προ­πο­νή­σεις μέσα στην προσεχή εβδο­μάδα, δεν υπάρ­χουν προ­βλή­ματα με τραυ­μα­τι­σμούς ή τιμω­ρίες και όλοι οι ποδο­σφαι­ρι­στές είναι δια­θέ­σι­μοι για να παρα­τά­ξει την καλύ­τερη δυνατή ενδε­κάδα.

Τώρα όσον αφορά στην προ­ε­τοι­μα­σία για το σημε­ρινό παι­χνίδι, ολο­κλη­ρώ­θηκε την Πέμπτη στο γήπεδο Αφάντου, με ασκή­σεις απο­θε­ρα­πείας, χαλά­ρωμα και λίγη τακτική, καθώς είχε προη­γη­θεί το παι­χνίδι του Κυπέλ­λου και ο Βαγ­γέ­λης Χοσάδας δεν ήθελε να επι­βα­ρύ­νει επι­πλέον τους ποδο­σφαι­ρι­στές του.

Ανα­κοί­νωσε Λαου­δίκο

Τέλος, να ανα­φέ­ρουμε ότι η ΑΕΡΑ προ­χώ­ρησε στην περαι­τέρω ενί­σχυση του έμψυχου δυνα­μι­κού της, καθώς απέ­κτησε τον Σάββα Λαου­δίκο, επι­ση­μο­ποιώ­ντας την μετεγ­γραφή με την ακό­λουθη ανα­κοί­νωση:

«Το Δ. Σ. της Α.Ε.Ρ.Α ανα­κοι­νώ­νει την από­κτηση του ποδο­σφαι­ρι­στή Σάββα Λαου­δί­κου. Τον καλω­σο­ρί­ζουμε στον σύλλογο και του ευχό­μα­στε υγεία και επι­τυ­χίες».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.