Αθλητικά

Ράνια Ρεμπούλη: «Ο Μαραθώνιος της Ρόδου θα είναι πάντα στην καρδιά μου»

Η Ράνια Ρεμπούλη είναι η τελευταία νικήτρια του Μαραθωνίου Ρόδου, που μίλησε στην σελίδα της διοργάνωσης για την εμπειρία της στη σπουδαία αυτή διοργάνωση, η οποία θα επαναληφθεί για 5η φορά στις 29 Απριλίου 2018:

«Έτρεξα στο Μαραθώνιο της Ρόδου το 2015. Προσωπικά μου άρεσε πολύ αυτή η παλιά διαδρομή. Η νέα διαδρομή του μαραθωνίου είναι όμως εξίσου ωραία. Ο δρομέας τρέχει δίπλα σε όλα αυτά τα σημαντικά μνημεία της Ρόδου και αντικρίζοντας το τα απέραντο γαλάζιο ταξιδεύει ο νους. Σχεδόν ξεχνάς τα χιλιόμετρα.
Έχω ιδιαίτερη σχέση με τη Ρόδο, από μικρή ερχόμουν για προπονήσεις στο νησί. Την αγαπώ όσο και τη γενέτειρα μου τη Λέρο. Για συναισθηματικούς λόγους αποφάσισα να αγωνιστώ στο μαραθώνιο της Ρόδου για να πιάσω το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Η εμπειρία αυτή θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μου. Ο μαραθώνιος της Ρόδου θα είναι πάντα στην καρδιά μου.
Πραγματικά πιστεύω ότι ο αγώνας έχει πολλές προοπτικές. Συγκρίνοντάς τον με άλλους Μαραθωνίους, πιστεύω ότι έχει κάτι το ιδιαίτερο. Είμαι βέβαιη ότι ο αγώνας χρόνο με το χρόνο θα γίνεται καλύτερος και ότι θα αποτελεί ένα από τους πιο δημοφιλείς μαραθωνίους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου