ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία
Την 13-11-2017 το με­ση­μέ­ρι συ­νε­λή­φθη­σαν στην πόλη της Ρόδου, δύο ημε­δα­ποί ηλι­κί­ας 46 και 51 ετών, διότι ο 46χρο­νος αφαί­ρε­σε ηλε­κτρι­κό ερ­γα­λείο κοπής (τροχό) από όχημα συ­νερ­γεί­ου ερ­γα­σιών και το διέ­θε­σε στον 51χρονο κα­τα­στη­μα­τάρ­χη. Το κλεμ­μέ­νο αντι­κεί­με­νο βρέ­θη­κε στην κα­το­χή του 51χρο­νου, κα­τα­σχέ­θη­κε και απο­δό­θη­κε στο δι­καιού­χο.
 

 

 

Την 13-11-2017 το με­ση­μέ­ρι εντο­πί­σθη­καν στην Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Ασφα­λεί­ας Κω, δύο υπή­κο­οι Ιράν ηλι­κί­ας 21 και 29 ετών, οι οποί­οι ει­σήλ­θαν πα­ρά­νο­μα στην χώρα, προ­ερ­χό­με­νοι από τα τουρ­κι­κά πα­ρά­λια. Ενερ­γεί­ται προ­α­νά­κρι­ση.
Την 13-11-2017 το βράδυ συ­νε­λή­φθη στην Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Ασφα­λεί­ας Κω, 31χρο­νος ημε­δα­πός ο οποί­ος μαζί με άγνω­στο συ­νερ­γό απο­πει­ρά­θη­καν να αφαι­ρέ­σουν -12- κι­βώ­τια με ποτά-ανα­ψυ­κτι­κά από επι­χεί­ρη­ση εμπο­ρί­ας ποτών. Επι­πρό­σθε­τα σή­με­ρα το πρωί εντο­πί­στη­κε ο συ­νερ­γός του 31χρο­νου, υπή­κο­ος Βουλ­γα­ρί­ας ηλι­κί­ας 24 ετών και συ­νε­λή­φθη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.