ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το 3ο Λύκειο – Καπνοβιομηχανία για τη Ζωή

news room 1 λεπτό ανάγνωση
345

Το 3ο λύκειο Ρόδου για 5η συνε­χό­μενη χρονιά απο­δέ­χτηκε την πρό­σκληση και συμμετέσχε οργα­νω­μένα στην εκδή­λωση “Ρόδος για τη ζωή 2017” που πραγ­μα­το­ποι­ή­θηκε την Κυριακή 5 Νοεμ­βρίου με σημείο αφε­τη­ρίας και τερ­μα­τι­σμού την πλατεία Δημαρ­χείου.

Ο πήχης ανέβηκε ακόμη ψηλό­τερα, αφού το ποσό στο οποίο ανέρ­χε­ται ο ειδικός  εξο­πλι­σμός για την ανα­βάθ­μιση του παθο­λο­γο­α­να­το­μι­κού τμή­μα­τος του Γενικού Νοσο­κο­μείου Ρόδου για την έγκαιρη διά­γνωση του καρ­κί­νου  είναι τα 47.000 ευρώ.

Το σχολείο τήρησε την υπό­σχεση που έδωσε πέρυσι καθώς κατέ­βαλε σχεδόν διπλά­σια προ­σπά­θεια και σε συνερ­γα­σία με τις εθε­λό­ντριες της εκδή­λω­σης διέθεσε περισ­σό­τερα από 180 μπλου­ζά­κια με απο­τέ­λε­σμα να συγκε­ντρω­θεί ένα σημα­ντικό πόσο για την ιδιαί­τερη αυτή στιγμή που όλοι προ­σπα­θούν να βοη­θή­σουν με τον δικό τους τρόπο. Το μήνυμα είναι δυνατό και οι δέκτες πολλοί!!

Ωστόσο, ακόμη πιο σημα­ντική πρέπει να θεω­ρη­θεί η οργα­νω­μένη συμ­με­τοχή του σχο­λείου στον συντο­νι­σμό και οργά­νωση της εκδή­λω­σης. Περισ­σό­τερα από 20 αγόρια και κορί­τσια φόρεσαν το πράσινο μπλου­ζάκι του εθε­λο­ντή αφιε­ρώ­νο­ντας χρόνο και προ­σπά­θεια για την επι­τυ­χη­μένη και φέτος πραγ­μα­το­ποί­ηση της εκδή­λω­σης, καθώς περισ­σό­τε­ροι από 10.000 συμπο­λί­τες μας έδωσαν το πορ­το­καλί παρόν την Κυριακή 5 Νοεμ­βρίου στην Πλατεία Δημαρ­χείου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.