Ειδήσεις

Θέματα που αφορούν στην Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου, αντικείμενο της συνάντησης Φ. Ζαννετίδη – Σ. Παρδαλού

Ενημερωτική συνάντηση για θέματα που απασχολούν την Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου, είχαν σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονας Zαννετίδης και ο πρώην Αντιδήμαρχος Ρόδου και νυν Δημοτικός Σύμβουλος, Στέργιος Παρδαλός.

Στην διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, ο κ. Παρδαλός ζήτησε και είχε ενημέρωση από τον. Κ. Ζαννετίδη σχετικά με έργα και δράσεις που τρέχουν αυτή τη περίοδο στην Δημ. Ενότητα Αρχαγγέλου, ενώ έθεσε  τα προβλήματα  της περιοχής που αντιμετωπίζουν και χρήζουν άμεσων λύσεων.

Υπήρξε εποικοδομητικός διάλογος και δόθηκε ιδιαίτερο βάρος σε θέματα όπως το Παλαιοντολογικό Μουσείο Αρχάγγελου το όποιο βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωση και   ο φορέας διαχείρισης του, καθώς  και η πορεία  του έργου του βοηθητικού γηπέδου 9×9 Αρχαγγέλου,  το όποιο όπως ενημερώθηκε ο Αντιδήμαρχος, βρίσκεται στη φάση σύνταξης τευχών δημοπράτησης του έργου.

Στην συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η καλή συνεργασία και η συνεχής βούληση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να συνδράμει τους δήμους τόσο σε επίπεδο οικονομικό όσο και μέσω της παροχής τεχνικής βοήθειας, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων τους.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου