ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΝΕΛ: Η σκέψη όλων μας είναι στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΝΕΛ

Τη συμπα­ρά­στασή τους προς τους κατοί­κους και τους επι­σκέ­πτες της Κως, που δοκι­μά­ζο­νται από τον ισχυρό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ που συντά­ραξε το νησί σήμερα τα ξημε­ρώ­ματα, εκφρά­ζουν οι Ανε­ξάρ­τη­τοι Έλληνες.

«Αυτές τις στιγμές η σκέψη όλων μας είναι στους κατοί­κους της Κω και στους χιλιά­δες επι­σκέ­πτες της, που ανα­στα­τώ­θη­καν από τον ισχυρό σεισμό. Οι Ανε­ξάρ­τη­τοι Έλληνες εκφρά­ζουμε τη βαθύ­τατη θλίψη μας για τον αδόκητο χαμό των δύο συναν­θρώ­πων μας και ευχό­μα­στε στους τραυ­μα­τίες ανάρ­ρωση το ταχύ­τερο δυνατό» ανα­φέ­ρει η εκπρό­σω­πος του κόμ­μα­τος Μαντα­λένα Παπα­δο­πού­λου σε δήλωσή της.

«Προσ­δο­κούμε ότι με την άμεση κινη­το­ποί­ηση του κρα­τι­κού μηχα­νι­σμού και την απα­ρά­μιλλη ψυχραι­μία που επέ­δει­ξαν οι κάτοι­κοι και οι επι­σκέ­πτες της Κω θα υπάρξει γρήγορα απο­κα­τά­σταση της κοι­νω­νι­κής και οικο­νο­μι­κής ζωής στο νησί» κατα­λή­γει.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.