ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Β’ Κατηγορία: Στις Φάνες αρχίζουν τα μπαράζ

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ποδόσφαιρο
Μέγεθος γραμμάτων

Την Κυ­ρια­κή ξε­κι­νούν οι αγώ­νες μπα­ράζ του πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Κα­τη­γο­ρί­ας, που θα ανα­δεί­ξουν την ομάδα η οποία θα προ­βι­βα­στεί στην με­γά­λη κα­τη­γο­ρία του δω­δε­κα­νη­σια­κού πο­δο­σφαί­ρου, με τον Ευκλή να υπο­δέ­χε­ται τον Δι­γε­νή στο πλαί­σιο της 1ης αγω­νι­στι­κής.
Η ΕΠΣΔ ανα­κοί­νω­σε το γή­πε­δο και την ώρα που θα αρ­χί­σει το παι­χνί­δι. Η ανα­μέ­τρη­ση θα φι­λο­ξε­νη­θεί στο γή­πε­δο Φανών, καθώς το γή­πε­δο του Αγίου Σουλά είναι σε κακή κα­τά­στα­ση, με την σέ­ντρα να έχει προ­γραμ­μα­τι­στεί για τις 17:00.
Ανα­λυ­τι­κά:
Β’ Κα­τη­γο­ρία
Αγώ­νες μπα­ράζ
1η αγω­νι­στι­κή
Κυ­ρια­κή

● Φάνες 5:00μ.μ.
Ευ­κλής- Δι­γε­νής
Παρ. αγώνα: Φραν­τζής, Στερ­γά­κης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.