Ειδήσεις

«Δίχτυ ασφαλείας» στην Κατερίνα Παπακώστα από τον Κ.Καραμανλή μέσω Αντώναρου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να έριξε «κίτρινη κάρτα» στην Κατερίνα Παπακώστα που εκούσια ή ακούσια του προκαλεί «αναταράξεις» αλλά έρχεται ο Κώστας Καραμανλής να της ρίξει «δίχτυ ασφαλείας».

Ο Ευάγγελος Αντώναρος άλλοτε port parole του πρώην πρωθυπουργού φρόντισε με μια ανάρτηση στο facebook να αποκαλύψει τις …βουλές του Καραμανλή για μια εκ των Ηρακλειδών του στέμματος.

Χωρίς να υπάρχει υποψία εκλογών ο Αντώναρος έδωσε «γραμμή» για ψήφο στην Παπακώστα στην Β’ Αθηνών.

Ως γνωστόν στην Β. περιφέρεια κατεβαίνει και ο Αδωνις Γεωργιάδης που προκαλεί «ρίγη» στους Καραμανλικούς και δη όσους είναι συνυποψήφιοι του.

Κι επειδή ο Ευάγγελος Αντώναρος ξέρει πως παίζεται το παιχνίδι «ξεκαρφώθηκε» και κάρφωσε περαιτέρω τον  Γεωργιάδη δίνοντας επίσης γραμμή για τον έτερο αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη.

Η Κατερίνα Παπακώστα ωστόσο  με ανάρτησή της στο facebook φρόντισε να διασκεδάσει τις «υπόνοιες» για τα κίνητρά της ομνύοντας πίστη στη ΝΔ στον αρχηγό της και να δηλώσει ότι σέβεται τις αποφάσεις του.   Αλλά δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Η βουλευτής της ΝΔ είναι μια εκ των πιστότερων στελεχών στον Κώστα Καραμανλή.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • Periklis Athinaios    19.04.2017 01:02

    Από πού έβγαλες το συμπέρασμα ,ότι ο Καραμανλής στηριζει την Παπακώστα; Η πληροφορία σου δόθηκε από το Μαξίμου;

Σχολιασμός άρθρου