Αθλητικά

Ιππότες: «Δεν φέρει ευθύνη η Ένωση»

Με αφορμή την λήξη του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, η ομάδα του Ευκλή που τερμάτισε στην 2η θέση του 2ου ομίλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στρέφει τα βέλη της προς την ΕΠΣΔ για την ένσταση που είχε καταθέσει ο Απόλλωνας Καλυθιών σε βάρος των Ιπποτών, την οποία και κέρδισε.
Ο σύλλογος της Παλιάς Πόλης με δική του ανακοίνωση, απάντησε στους Σορωνιάτες, ξεκαθαρίζοντας ότι η ΕΠΣΔ δεν έχει καμία ευθύνη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με αφορμή την ανακοίνωση της συμπαθέστατης ομάδας του Ευκλή και κατά γενικής ομολογίας, της ομάδας που έπαιζε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο με τρομερή οργάνωση, θα θέλαμε να τοποθετηθούμε προς αποφυγή παρεξηγήσεως.
Μια αμέλειά μας, μας στοίχισε αφαίρεση βαθμών και μας έφερε σε δύσκολη θέση μέχρι το τέλος αλλά ευτυχώς αποδείξαμε ότι αξίζαμε να παραμείνουμε παρά τις τρικλοποδιές.
Το μόνο σίγουρο είναι πως με την όλη κατάσταση με την ένσταση του Απόλλωνα Καλυθιών δεν φέρει ευθύνη η Ένωση και συγκεκριμένα ο κύριος Διακοφώτης. Σίγουρα για να γίνει όλη αυτή η διαδικασία από κάπου είχε διαρρεύσει και όλοι μας όσοι ασχολούμαστε με το σύλλογό μας ξέρουμε ποιοι κύριοι ήταν.
Εδώ κολλάει η παροιμία, άνθρωπο που λυπάσαι να τον φοβάσαι… Αυτοί ξέρουν ποιοι είναι. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ. Σας ευχαριστούμε».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου