Ειδήσεις

Διπλή τραγωδία στη Ρόδο μέσα σε λίγες ώρες

Διπλή τραγωδία χτύπησε τη Ρόδο στο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου. Στην πρώτη περίπτωση, ένα παιδάκι 1,5 έτους έχασε την ζωή στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ όταν καταπλακώθηκε από τηλεόραση!
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το παιδάκι – το τελευταίο από τα πέντε αδέλφια της οικογένειας – ξέφυγε προς στιγμήν από την προσοχή των γονιών του και το κακό δεν άργησε να συμβεί. Εφτασε μπουσουλώντας μέχρι το έπιπλο στο οποίο ήταν πάνω η τηλεόραση παλαιού τύπου και που προφανώς δεν ήταν καλά στερεωμένη, με αποτέλεσμα από κάποια κίνηση του παιδιού, αυτή να πέσει πάνω του και να το καταπλακώσει. Το μωρό μεταφέρθηκε χωρίς αισθήσεις στο Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. «Την 18-02-2017 από το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου σχηματίσθηκε δικογραφία για θανάσιμο τραυματισμό βρέφους από καταπλάκωση αντικειμένου εντός του χώρου διαμονής του στον καταυλισμό που βρίσκεται στην περιοχή Καρακόνερο Ρόδου. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συνελήφθησαν οι γονείς του παιδιού κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας”.
Λίγες ώρες αργότερα, στην περιοχή Μονολίθου, ένας 66χρονος άνδρας έχασε άδικα τη ζωή του, όταν γλίστρησε, έπεσε με το κεφάλι στα βράχια και στη συνέχεια χωρίς τις αισθήσεις του κατέληξε στη θάλασσα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 66χρονος Σωκράτης Χατζηιωάννου είχε πάει για ψάρεμα με καλαμίδι, με δύο φίλους του το πρωί του Σαββάτου, όπως συνήθιζαν. Όταν ετοιμάστηκαν να φύγουν οι δύο φίλοι του προπορεύθηκαν, ενώ ο 66χρονος έμεινε πίσω μέχρι να ετοιμάσει τα πράγματά του και συμφώνησαν να συναντηθούν στο αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο σε μικρή απόσταση. Αφού η ώρα περνούσε και ο 66χρονος δεν είχε ακόμα εμφανιστεί, οι φίλοι του επέστρεψαν για να δουν τι συμβαίνει και τον αντίκρισαν χτυπημένο μέσα στη θάλασσα. Αμέσως ξεκίνησε η κινητοποίηση για την ανάσυρσή του στην οποίαν βοήθησαν και κάτοικοι του χωριού που έσπευσαν με βάρκα, πριν παρασυρθεί από τα ρέματα και στο σημείο άμεσα έφτασαν αστυνομία, λιμενικό και ασθενοφόρο.
Οπως εκτιμάται, ο 66χρονος γλίστρησε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, χτύπησε με το κεφάλι στα βράχια καθώς η περιοχή είναι απόκρυμνη και στη συνέχεια κατέληξε στη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.
Ο άδικος θάνατος του Σωκράτη Χατζηιωάννου σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία, καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Στο παρελθόν διετέλεσε κοινοτάρχης Μονολίθου και ήταν ιεροψάλτης στον Άγιο Θωμά Μονολίθου και στον Άγιο Παντελεήμονα Σιαννών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου