ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν κατάφερε να δέσει στην Κάσο το «Βιτσέντζος Κορνάρος», λόγω κακοκαιρίας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Βιτσέντζος Κορνάρος
Μέγεθος γραμμάτων

Δεν κα­τά­φε­ρε να δέσει το  επι­βα­τη­γό – οχη­μα­τα­γω­γό πλοίο «Βι­τσέν­τζος Κορ­νά­ρος» το βράδυ της Τε­τάρ­της στο λι­μά­νι της Κάσου λόγω κα­κο­και­ρί­ας.

Ο πλοί­αρ­χος του πλοί­ου ενη­μέ­ρω­σε τις λι­με­νι­κές αρχές του νη­σιού, εκτε­λώ­ντας προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νο δρο­μο­λό­γιο από Πει­ραιά προς Μήλο – Θήρα, ότι κρί­νε­ται επι­σφα­λής η προ­σέγ­γι­ση του πλοί­ου στον λι­μέ­να Ανά­φης λόγω των δυ­σμε­νών και­ρι­κών συν­θη­κών που επι­κρα­τούν στην πε­ριο­χή και ότι θα συ­νε­χί­σει το δρο­μο­λό­γιό του για τον επό­με­νο λι­μέ­να Πη­γα­δί­ων – Δια­φα­νί­ου Καρ­πά­θου – Χάλκη – Ρόδο.

Από το πλοίο επρό­κει­το να απο­βι­βα­στούν στον λι­μέ­να της Κάσου 13 επι­βά­τες, ένα  ΙΧ και ένα Φ/Γ όχημα, ενώ ανέ­με­ναν προς επι­βί­βα­ση 10 επι­βά­τες, οι οποί­οι θα προ­ω­θη­θούν στον προ­ο­ρι­σμό τους με μέ­ρι­μνα της εται­ρεί­ας.

Πηγή: cretapost.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.