ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Συζήτηση με τον Τσίπρα για τα μέτρα ενίσχυσης αλλά δεν θα αναμειχθώ στις διαπραγματεύσεις»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
μερκελ
Μέγεθος γραμμάτων

Την πρό­θε­σή της να συ­ζη­τή­σει την από­φα­ση ενί­σχυ­σης των συ­ντα­ξιού­χων με τον πρω­θυ­πουρ­γό Αλέξη Τσί­πρα, εξέ­φρα­σε κατά τη διάρ­κεια συ­νέ­ντευ­ξης Τύπου στις Βρυ­ξέλ­λες η Γερ­μα­νί­δα Κα­γκε­λά­ριος Άν­γκε­λα Μέρ­κελ, ξε­κα­θα­ρί­ζο­ντας πά­ντως ότι δεν σκο­πεύ­ει «να ανα­μει­χθεί στις δια­πραγ­μα­τεύ­σεις για το ελ­λη­νι­κό πα­κέ­το.

«Σε ό,τι αφορά τις ελ­λη­νι­κές απο­φά­σεις, υπάρ­χει μια κρί­σι­μη συ­ζή­τη­ση. Ο Ευ­ρω­παϊ­κός Μη­χα­νι­σμός Στα­θε­ρό­τη­τας (ESM) το έχει ξε­κα­θα­ρί­σει αυτό» είπε η Μέρ­κελ, μετά τη Σύ­νο­δο Κο­ρυ­φής στις Βρυ­ξέλ­λες.

«Είμαι σί­γου­ρη ότι θα συ­ζη­τή­σω το θέμα αυτό με τον Έλ­λη­να πρω­θυ­πουρ­γό, πα­ρό­τι δεν σκο­πεύω να ανα­μει­χθώ στις δια­πραγ­μα­τεύ­σεις για το ελ­λη­νι­κό πα­κέ­το», πρό­σθε­σε.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.