Δρόμους χωριστούς χαράζουν από σήμερα η ΠΑΕ Διαγόρας και ο Ντιέγο Ερνάν Μαρτίνεζ. Όπως έγραψε από χθες η «δσπορ», ο Αργεντινός είχε ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό στη διοίκηση των «κυανέρυθρων» πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τον Διαγόρα, με βασική αιτία, τις οικονομικές δυσκολίες της ΠΑΕ, που επηρεάζουν άμεσα τη δική του καθημερινότητα και το βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς του.
Παρά τη …χλυαρή προσέγγιση της διοίκησης, ώστε να ξανασκεφτεί το ενδεχόμενο παραμονής, ο παίκτης αποφάσισε να …αναχωρήσει άρον άρον από το «στρατόπεδο» του «γηραιού» και το τελικό ραντεβού, προκειμένου να συμφωνηθούν οι όροι της λύσης συμβολαίου, κοινή συναινέσει, αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας.
Πιθανότητες ανατροπής των δεδομένων δεν υφίστανται, καθώς ο Μαρτίνεζ αποτελεί έναν από τους ακριβοπληρωμένους, βάσει συμβολαίου ποδοσφαιριστές και η ΠΑΕ Διαγόρας θέλει να …ελαφρύνει το μπάτζετ της.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μαρτίνεζ δεν θα είναι ο τελευταίος παίκτης που θα αναχωρήσει πρόωρα, καθώς αρκετοί ακόμα παίκτες, εξετάζουν το ενδεχόμενο και ζυγίζουν τις καταστάσεις, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα το πράξουν τώρα, ή τον Δεκέμβριο.
Έτσι, ο έμπειρος αμυντικός μέσος, γίνεται ο δεύτερος ποδοσφαιριστής και μάλιστα Αργεντινός που εγκαταλείπει τον Διαγόρα, μετά από τον Κάρλος Μασάρα, τα έγγραφα για την αποδέσμευση του οποίου έχουν ήδη αποσταλεί στα αρμόδια όργανα
https://www.dimokratiki.gr/arxeio/lini-to-simvoleo-tou/













