ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κλειστά στις 2 Νοεμβρίου όλα τα σχολεία της χώρας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
σχολείο

Κλειστά θα είναι την Τετάρτη 2 Νοεμ­βρίου, όλα τα σχολεία (Δημο­τικό έως Λύκειο) της χώρας, λόγω των εκλογών των εκπαι­δευ­τι­κών.

Ανα­λυ­τι­κό­τερα, σύμφωνα με το υπ’ αρ.πρωτ. Φ.350/53/147271/Ε1/13-9-2016 έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ. οι εκλογές για την ανά­δειξη αιρετών μελών των ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΔΕ, και ΚΥΣΔΕ θα διε­ξα­χθούν την Τετάρτη 02 Νοεμ­βρίου 2016.

Για τη διευ­κό­λυνση των εκλο­γέων και τη δια­σφά­λιση της ευρύ­τε­ρης δυνατής συμ­με­το­χής τους, χορη­γεί­ται άδεια μίας (1) ημέρας σε όλους τους εκπαι­δευ­τι­κούς που θα ασκή­σουν το εκλο­γικό τους δικαί­ωμα.

Να σημειώ­σουμε πως ότι όσοι εκπαι­δευ­τι­κοί κάνουν χρήση της ως άνω άδειας υπο­χρε­ού­νται να προ­σκο­μί­σουν στο σχολείο τους βεβαί­ωση συμ­με­το­χής από την αντί­στοιχη εφο­ρευ­τική επι­τροπή.

Οι υπο­ψή­φιοι αιρετοί εκπρό­σω­ποι για τα Υπη­ρε­σιακά Συμ­βού­λια, προ­κει­μέ­νου να διευ­κο­λυν­θούν, μπορούν να απου­σιά­σουν από την υπη­ρε­σία τους ως εξής:

Οι υπο­ψή­φιοι για τα Κεντρικά Υπη­ρε­σιακά Συμ­βού­λια πέντε (5) ημέρες, για τα Ανώτερα Περι­φε­ρειακά Υπη­ρε­σιακά Συμ­βού­λια τρεις (3) ημέρες, υπο­ψή­φιοι για τα Περι­φε­ρειακά Υπη­ρε­σιακά Συμ­βού­λια δύο (2) ημέρες.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου 1 σχόλιο

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.