ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Ποτάμι: Ο Τσίπρας χθες θύμιζε Ιράν

news room 1 λεπτό ανάγνωση
76

Με αφορμή τη χθεσινή συνά­ντηση του Πρω­θυ­πουρ­γού και υπουρ­γών με τον με τον Αρχιε­πί­σκοπο Ιερώ­νυμο και αντι­προ­σω­πεία της Διαρ­κούς Ιεράς Συνόδου το Ποτάμι εξα­πο­λύει “πυρά” κατά της κυβέρ­νη­σης.

«Συνέβη και αυτό. Τα εκπαι­δευ­τικά προ­γράμ­ματα αφαι­ρού­νται από την αρμο­διό­τητα του υπουρ­γείου παι­δείας και γίνο­νται αντι­κεί­μενο δια­πραγ­μά­τευ­σης σε νυχτε­ρι­νές συνα­ντή­σεις στους δια­δρό­μους και στα γραφεία του Μαξίμου» ανα­φέ­ρει χαρα­κτη­ρι­στικά το κόμμα σε ανα­κοί­νωσή του.

Σύμφωνα με το Ποτάμι, «η εικόνα του πρω­θυ­πουρ­γού έχοντας εκ δεξιών τον υπουργό Άμυνας να συζητά με τους εκπρο­σώ­πους της εκκλη­σίας για την ύλη που θα διδά­σκε­ται στα σχολεία, παρα­πέ­μπει στο Ιράν (των μου­λά­δων) κι όχι σε ευρω­παϊκή χώρα».

Το Ποτάμι κατη­γο­ρεί τον κ. Τσίπρα ότι «ανα­γό­ρευσε τον υπουργό Άμυνας ως υπε­ρυ­πουργό Παι­δείας» και ότι «διέ­γραψε εν μια νυκτί όσα λένε τόσα χρόνια οι επα­ΐ­ο­ντες εκπαι­δευ­τι­κοί και οι επι­στη­μο­νι­κές επι­τρο­πές του υπουρ­γείου Παι­δείας». «Οπι­σθο­δρο­μι­κοί παντού κι αυταρ­χι­κοί όπου τους παίρνει, τα δίνουν όλα μήπως και κρα­τη­θούν στην εξουσία. Δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο»,κατα­λή­γει η ανα­κοί­νωση του κόμ­μα­τος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.