Ειδήσεις

Ο Μητσοτάκης στην Εύβοια: Με τη βοήθεια του Θεού θα ξεπεράσουμε και αυτήν την κρίση

Μητσοτάκης

Περιοδεία στις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, από την μεγάλη πυρκαγιά, πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στις 13:30 ο κ. Μητσοτάκης θα έχει σύσκεψη με τοπικούς φορείς, στη Λίμνη.

«Με τη βοήθεια του Θεού, θα ξεπεράσουμε και αυτήν την κρίση, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του νωρίτερα στο Μονή Γαλατάκη, μιλώντας με μοναχές.

Τον κ. Μητσοτάκη συνοδεύουν ο βουλευτής Ευβοίας Σίμος Κεδίκογλου, ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, ο γγ Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης και ο δήμαρχος Λίμνης Χρήστος Καλυβιώτης.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.