ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διγενής: Κοντά σε δύο ποδοσφαιριστές

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΜΙΧΑΛΗΣ ΨΥΛΛΟΥ- ΔΙΓΕΝΗΣ

Με αμεί­ω­τη έντα­ση συ­νε­χί­ζε­ται η υλο­ποί­η­ση του προ­γραμ­μα­τι­σμού στην ομάδα του Δι­γε­νή, ενό­ψει της νέας αγω­νι­στι­κής πε­ριό­δου.

Οι Κο­σκι­νιά­τες πα­ράλ­λη­λα με τις συ­ζη­τή­σεις για τις ανα­νε­ώ­σεις των συμ­βο­λαί­ων των πο­δο­σφαι­ρι­στών του υπάρ­χο­ντος ρό­στερ, προ­χω­ρά­νε και στην με­τεγ­γρα­φι­κή ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κού.

Ως γνω­στόν οι «κυα­νό­λευ­κοι» έχουν απο­κτή­σει τον επι­θε­τι­κό Λευ­τέ­ρη Πλαγ­γέ­ντη που αγω­νι­ζό­ταν στον Αστέ­ρα Μα­σά­ρων και τον κε­ντρι­κό αμυ­ντι­κό Λευ­τέ­ρη Τσου­κα­λά που αγω­νι­ζό­ταν στον Φοίβο, με τις πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δσπορ» να ανα­φέ­ρουν ότι βρί­σκο­νται κοντά στο να υλο­ποι­ή­σουν ακόμα δύο με­τεγ­γρα­φές.

Οι ίδιες πλη­ρο­φο­ρί­ες ανα­φέ­ρουν, ότι χθες το βράδυ η επι­τρο­πή με­τεγ­γρα­φών του Δι­γε­νή ανα­με­νό­ταν να συ­να­ντη­θεί με τους δύο αθλη­τές, προ­κει­μέ­νου να προ­χω­ρή­σει το θέμα της από­κτη­σής τους .

Τα ονό­μα­τα των πο­δο­σφαι­ρι­στών δεν έχουν διαρ­ρεύ­σει από τους Κο­σκι­νιά­τες, ωστό­σο, η «δσπορ» είναι σε θέση να γνω­ρί­ζει ότι πρό­κει­ται για έναν επι­θε­τι­κό που αγω­νι­ζό­ταν σε ομάδα της Β’ Κα­τη­γο­ρί­ας και έναν μέσο που αγω­νι­ζό­ταν σε ομάδα εκτός Ρόδου .

Αν όλα εξε­λι­χθούν όπως τα έχουν σχε­διά­σει οι άν­θρω­ποι του Δι­γε­νή, τότε μέσα στα επό­με­να 24ωρα, ανα­μέ­νε­ται η ανα­κοί­νω­ση για την από­κτη­ση των δύο πο­δο­σφαι­ρι­στών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.