Έτοιμη η Πάτμος για τη λειτουργία υδατοδρομίου.
Είναι το μοναδικό νησί στη Δωδεκάνησο που έχει λάβει αδειοδότηση, ωστόσο η λειτουργία του εξαρτάται από την κατασκευή 15 ακόμη υδατοδρομίων.
Ο δήμαρχος Πάτμου Γρηγόρης Στόϊκος, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου, ανέφερε ότι για να γίνει το όραμα πράξη απαιτείται να υλοποιηθεί η δέσμευση του περιφερειάρχη για κατασκευή υδατοδρομίων σε όλα τα νησιά και πολιτική βούληση για την οριοθέτηση του σημείου αφετηρίας τους.
«Θα πρέπει να κατασκευαστούν τουλάχιστον 15 υδατοδρόμια για να ξεκινήσει η εταιρία» τόνισε ο κ. Στόϊκος, εκτιμώντας πως το ενδεχόμενο αυτό μάλλον θα προκύψει από του χρόνου.
ert.gr































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.