δημοκρατική
Από το 1982 η Εφημερίδα της Ρόδου
ΠΕΜΠΤΗ 19° Συννεφιά Η Ρόδος σήμερα
Από το 1982 η Εφημερίδα της Ρόδου
ELEN

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βρέθηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους της Egyptair στην Μεσόγειο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
200

Συντρίμ­μια του αερο­σκά­φους της Egypt Air που εκτε­λούσε το δρο­μο­λό­γιο Παρίσι-Κάιρο με 66 επι­βαί­νο­ντες και εξα­φα­νί­στηκε από τα ραντάρ τα ξημε­ρώ­ματα της Πέμπτης ανα­κοί­νωσε ο αιγυ­πτια­κός στρατός ότι εντο­πί­στη­καν 290 χλμ. βόρεια της Αλε­ξάν­δρειας.

“Πολε­μικά αερο­πλάνα και πλοία βρήκαν προ­σω­πικά αντι­κεί­μενα επι­βα­τών και συντρίμ­μια του αερο­πλά­νου 290 χλμ. βόρεια της Αλε­ξάν­δρειας”, ανα­κοί­νωσε ο στρατός τονί­ζο­ντας ότι διε­ξά­γο­νται ενδε­λε­χείς έρευνες για τον εντο­πι­σμό του μαύρου κουτιού.

Τα νέα ευρή­ματα εντο­πί­στη­καν 5 μίλια από το σημείο που ελήφθη το τελευ­ταίο στίγμα του μοι­ραίου αερο­σκά­φους.

Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι οι έρευνες συνε­χί­ζο­νται από το πρωί για δεύτερη μέρα με εναέρια μέσα τόσο από τις ελλη­νι­κές όσο και από τις αιγυ­πτια­κές αρχές. Από τις έρευνες απο­σύρ­θη­καν τα ελλη­νική πλοία, λόγω πλη­θώ­ρας σκαφών στο σημείο, ενώ συνε­χί­ζο­νται οι έρευνες από ελλη­νικά εναέρια μέσα.

capital.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.